Kovassa nosteessa oleva Reeta & Lumo on vihdoin äänittänyt odotetun debyyttisinglensä. Mykkäkoulu on musiikintekijä Aki Sirkesalon tuotantoa, josta Reeta & Lumo ovat saaneet sovitettua oman kuuloisensa  kappaleen.

Reeta & Lumo on viisihenkinen Kymen Konservatorion kasvatti. Orkesterin ote on nuorekas, ammattitaitoinen ja hyvin monipuolinen.

Näillä saatesanoilla orkesteri laittaa ensimmäisen äänitteensä maailmalle:

”Ihanaa, ensimmäinen sinkkumme on vihdoinkin täällä! Pohdiskelimme pitkään ja hartaasti minkä kappaleen haluaisimme levyttää, ja lopulta päädyimme Aki Sirkesalon upeaan ”Mykkäkoulu”-kappaleeseen. Aki Sirkesalon musiikki on kulkenut meidän kaikkien mukana elämän varrella ja haluamme singlellämme kunnioittaa tämän upean taiteilijan musiikkia. Myös menevä swing-musiikki on lähellä sydäntämme ja kappale muuntautuikin käsissämme luontevasti tanssittavaan muotoon. Kappaletta on ihanaa laulaa ja soittaa pilke silmäkulmassa ja varmasti moni voi samaistua kappaleen sanomaan. Odotamme jo innolla että pääsemme soittamaan tätä elämänmakuista kappaletta teille livenä! Nähdään ja kuullaan lisää keikoilla”.

MYKKÄKOULU 3.18
Sävellys & sanoitus AKI SIRKESALO
Sovitus REETA & LUMO
Kustantaja DOG DAY MUSIC
Äänitys JANNE VIKSTÉN / Pop & Jazz konservatorion äänitysstudio  ja TONI NUOTIO / GRF-Studio
Miksaus TONI NUOTIO / GRF-Studio
Masterointi HENKKA NIEMISTÖ / Chartmakers East

FIGRF1800003 GRFCD-40
Spotify