Lokakuussa Gramofonin artistirosteri kasvaa, sillä edustukseen tulee Jyrki Nurminen & Sävel. Tykätyn ja kehutun lauluäänen omaava Jyrki on noussut lyhyessä ajassa tanssijoiden huulille. Tunnistettavasta äänestä välittyy tunne ja tulkinta, mitä hienoimmalla tavalla.

Huippumuusikoista (mm. Pekkaniskan Pojat ja La Strada) koostuva Sävel-orkesteri takaa niin tanssin harrastajien, kuin jo pitemmälle kehittyneiden aktiivitanssijoiden tyytyväisyyden. Tanssillisesti monipuolinen ohjelmisto ja monet upeat kappalevalinnat tallentavat mieleesi pysyvän muistijäljen hienosta tanssi-illasta.

Vuosi 2018 toi ison muutoksen, kun Jyrki ja kosketinsoittajavirtuoosi Ari Nylund aloittivat yhteistyön. Ari on tullut tunnetuksi legendaarisista tanssimuuveistaan kosketinsoittimien takaa. Hänestä tuli hetkessä koko Suomen tuntema some-ilmiö, kun video Suukosken keitaan keikalta levisi Facebookin ja iltapäivälehtien verkkosivujen kautta kulovalkean tavoin elokuussa 2016.

Jyrki Nurminen & Sävel eivät jätä ketään kylmäksi. Keikat päivittyvät sivuille tuota pikaa – huomenna lauantaina 13.10. ryhmä nähdään Riihimäen Riutanharjulla.

Orkesterin kokoonpano:

Jyrki Nurminen, solisti
Ari Nylund, koskettimet
Vikke Rinne, basso, laulu
Saku Kallio, rummut

Tunnelmapala kesäkuulta YouTubessa Hymy.