Ohjelmatoimisto Gramofonista tuttu viihteen konkari Arto Nuotio vastaa yleisöltä kantautuneisiin toiveisiin. Arto on ideoinut Turkuun uudet päivätanssit. Tanssit järjestetään torstaisin Turun Kisa-Veikkojen urheilutalo Rientolassa osoitteessa Pulmussuonkatu 86, Turku.

– Olen tanssipaikoilla kuunnellut tarkalla korvalla ihmisten toiveita ja niitä huomioiden olen nyt tuomassa nämä tanssit yleisölle. Tällaisia tansseja on selvästi kaivattu ja toivon, että ne nyt myös löydetään, kuvailee Arto Nuotio, joka nähdään itsekin lokakuussa esiintyjälistalla.

Rientola on vuosien varrella toiminut monenlaisen toiminnan näyttämönä ja nyt on jälleen tanssien aika. Tunnelmallinen Rientola tanssittaa torstaisin 4. lokakuuta alkaen. Avajaistansseissa esiintyy suosittu tanssiorkesteri Ippe Mansikka. Ryhmä soittaa tuttua ja rakastettua vanhanajan tanssimusiikkia ja vuonna 2014 orkesteri palkittiin Vuoden Tanssittajatulokkaana.

Rientolan Päivätanssit klo 13-17
Pulmussuonkatu 86, Turku

to 4.10. Tanssiorkesteri Ippe Mansikka
to 11.10. Janiina Lehtonen & Ville Mäkimattila
to 18.10. Jussi ”Finlanders” Lammela & Ville Mäkimattila
to 25.10. Arto Nuotio & Jarkko Salmi

Liput 12,- (käteismaksu)

Tanssit järjestää Gramofoni Oy