Gramofonin edustukseen on syyskuussa saatu Johanna Pakonen. Oululainen Johanna on tullut suurelle yleisölle tutuksi niin lukuisten keikkojen kuin konserttienkin kautta ja hänet muistetaan hyvin Tangokuningattarena (2002).

Johannalla on laajalti kokemusta musiikin ja viihdemaailman kuvioista – hän on esiintynyt mm. Danny Showssa (1997-1999), ollut mukana Suomen Euroviisukarsinnoissa (2006), juontanut Seinäjoen Tangomarkkinat yhdessä Mikko “Peltsi” Peltolan kanssa (2009), toiminut juontajana Radio Pookissa ja nähty Rauman Kaupunginteatterin lavalla Villit Vuodet  -musiikkinäytelmässä (tarina sanoittajalegenda Vexi Salmen elämästä). Monet Johannan laulut ovat radiosta tuttuja hittejä kuten Anna yksi yö, Niin kiire rakkauteen, Kosketus jää, Simsalabim, Jälkeen kaiken suuren…

Laulamisen ohella Johanna toimii myös tanssinopettajana. Tanssi on Johannan sydäntä lähellä ja häneltä löytyykin mm. kilpa-/seuratanssitaustaa.

Vuonna 2017 Johanna vietti laulajauransa juhlavuotta, jonka kunniaksi julkaistiin hänen ensimmäinen musiikkivideonsa – Lauluja uran varrelta sisältävä biisipotpuri HittiMedley 2017.

– Biisipotpurin myötä halusin muistella 20 vuoden aikana tehtyä tuotantoa. Lauloin kappaleet uudelleen ja tässä on jotain sellaista retromeininkiä. Eihän nykyään tälläisiä potpureja enää tehdä ja muutenkin iskelmägenressä musiikkivideot ovat harvinaisia, mutta me tehtiin, kuvailee Johanna tyytyväisenä lopputulokseen.

Johannan syyskuun esiintymisiä:

14.9. Yksityistilaisuus, Joensuu
15.9. Elä&Nauti 50+ -tapahtuma Ouluhalli, Oulu
15.9. Rokua Health & Spa Kuntokeskus, Utajärvi
18.9. Sokos Hotel Vantaa, rav. Tulisuudelma, Vantaa
19.9. M/S Baltic Princess (tanssiopetus)
20.9. M/S Baltic Princess (tanssiopetus)
28.9. Äkäshotelli, Äkäslompolo
29.9. Rantasipi Pohjanhovi, Rovaniemi