Tino Ahlgren valittiin Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangokuningas 2018 -kilpailussa yleisön suosikiksi. Tino on loistava tangon tulkki, sillä tango on kulkenut miehen matkassa jo lapsuusvuosista. Keikkakokemusta on kertynyt – keikkoja mies on ehtinyt tehdä jo 11-vuotiaasta lähtien. Mies on elänyt tangolle ja tunnustaa tangon olevan intohimo.

Laulajan vahvuuksia on tulkinta, esiintyminen, sosiaalisuus, positiivisuus ja tunnelman luominen. Yleisön Tino saa puolelleen hyvällä ohjelmistolla, kuuntelemalla yleisön toiveita ja tarpeita.

Olen nuori, mutta paljon kiertänyt ja nähnyt miten musiikkihommat tulisi toimia ja tehdä. Vuosien varrella olen poiminut kaiken tarvittavan tiedon ja taidon. Haluan nöyrästi palvella tanssijoita sekä kuuntelijoita. Hyvän musiikin ja uusien sovituksien myötä. Olen valmis heittäytymään uusiinkin asioihin perinteitä kunnioittaen ja uuden orkesterin kanssa, Tino kertoo.

Särmä on Turun konservatorion kasvateista koostuva uusi kokoonpano. Yhtye liikkuu sulavasti tunnelmasta toiseen niin haitarin, saksofonin, klarinetin kuin huilunkin säestämänä ja monipuolinen kokoonpano antaa myös mahdollisuuden esittää toisinaan vanhoja tuttuja biisejä hieman uudelleensovitettuina, raikkaina versioina – perinteitä kuitenkaan unohtamatta!

Bändin muusikoilla on runsaasti kokemusta eri yhtyeistä ja tyylilajeista vuosien varrelta ja halu palvella tanssikansaa. Kun tämän yhdistää pieneen pilkkeeseen silmäkulmassa saadaan aikaan porukka, jonka keikoilla kellot seisahtaa kun hymyhuulet huomataan.

Särmä
Samuli Nieminen – saksofoni, klarinetti, huilu
Matti Yli-Pietilä – koskettimet, haitari
Santtu Lietzén – kitara
Miko Väistö – basso
Jonne Saari – rummut