Gramofonin ja AlfaTV:n yhteistyössä tekemän Tanssi kanssain – TV-tanssiohjelman avausjakso nähdään AlfaTV:ssä tänään keskiviikkona!

AlfaTV kuvasi kesällä 16-osaisen Tanssi kanssain -ohjelman, jonka ensimmäinen jakso nähdään AlfaTV:ssä keskiviikkona 22. elokuuta klo 18 – jakson kuvauspaikkana oli Kalliojärven Viihdekeskus ja esiintyjinä mukana on Heidi Pakarinen, Aki Samuli & Fantasia.

Ohjelma tulossa katsottavaksi myös suoratoistopalveluun, osoitteeseen: www.permanto.fi

TANSSI KANSSAIN TUO RUUTUUN TÄHTIESIINTYJIÄ

Parasta kotimaista viihdettä taltioitiin kesällä ympäri Suomea!

Musiikin ja tanssin värittämässä tunnin mittaisessa ohjelmajaksossa isäntänä on rakastettu juontaja Lauri Karhuvaara. Karhuvaara on tullut suomalaisyleisölle tutuksi Huomenta Suomen pitkäaikaisena juontajana. Viime aikoina hän on ollut juontajapestissä mm. senioriristeilyillä. Mies on työssään ollut vuosikymmeniä todellisella näköalapaikalla haastatellessaan lukuisia julkkiksia ja kesällä Laurin haastatteluun saatiin mittava joukko tähtiesiintyjiä maamme huipulta. Lisäksi ohjelmassa on monia muita henkilöhaastatteluja, tanssilavojen ja yhteistyökumppaneiden esittelyitä.