Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki saa kuninkaallisia vieraita

Perinteen mukaan kuninkaallisten ilta on aina ollut tanssikauden kiinnostavimpia iltoja, jolloin yleisö odottaa innolla näkevänsä uudet kuninkaalliset. Tangokuninkaalliset 2018 Saana Sassali ja Jarno Kokko ovat keikkailleet ahkerasti valintansa jälkeen ja Turkuun heidät saadaan ensimmäistä kertaa ensi sunnuntaina, 12. elokuuta. Kuninkaallisia säestää SMORK 2018 -kisan II. Mika Sihvolan Orkesteri – MiSiO.

Turkulaisille tutulla ja rakkaalla Ruissalon saarella on kaupunkilaisille aivan erityinen merkitys; meren läheisyys, kaunis luonto, pitsihuvilat…Kansanpuisto. Puisto, joka on 1800-luvulta asti ollut suosittu vapaa-ajanviettopaikka. Yleisen käytävän nimellä aikoinaan tunnettu viihtyisä promenadi on tarjonnut monenlaista viihdykettä turkulaisille. Heinäkuun alussa Kansanpuiston juhlasalista kuoriutui ”Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki”, jonka tanssit ovat saaneet mukavan vastaanoton.

Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki
Kansanpuistontie 76,
20100 TURKU
Sunnuntaisin tanssit klo  15-19
Liput 15 €
p. 044 784 3225 (tanssi-iltoina)

Tanssit järjestää Gramofoni Oy