Viime viikolla Seinäjoen Tangomarkkinoilla valituilla uusilla tangokuninkaallisilla on ollut lähipäivinä kiirettä; monia haastatteluja, kuvauksia, palavereita ja treenejä. Perinteinen Kuninkaallinen Ensi-ilta koettiin torstaina 19.7. Jenkkapirtillä
– Asikkalasta alkanut yhteiskeikkailu saa jatkoa viikonloppuna seuraavasti; pe 20.7. Kisaranta, Kangasala / la 21.7. Riutanharju, Riihimäki / la 21.7. Tanhuhovi, Lohja / su 22.7. Ali-Tuomolan makasiini, Tammela. Lisäksi la 21.7. uusi kuningatar vierailee jokavuotiseen tapaan Lempäälän Kuokkalankosken markkinoilla. Lisää tietoa keikosta löytyy Gramofonin sivuilta.

Tangokuningatar 2018 Saana Sassali  ja Tangokuningas 2018 Jarno Kokko saivat rinnalleen, niinikään Seinäjoella kisatusta, SMORK 2018 -kilpailusta kakkoseksi tulleen Mika Sihvolan Orkesterin MiSiOn.

Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki saa kuninkaallisia vieraita 12. elokuuta

Turkulaisille tutulla ja rakkaalla Ruissalon saarella on kaupunkilaisille aivan erityinen merkitys; meren läheisyys, kaunis luonto, pitsihuvilat…Kansanpuisto. Puisto, joka on 1800-luvulta asti ollut suosittu vapaa-ajanviettopaikka. Yleisen käytävän nimellä aikoinaan tunnettu viihtyisä promenadi on tarjonnut monenlaista viihdykettä turkulaisille. Heinäkuun alussa Kansanpuiston juhlasalista kuoriutui ”Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki”, jonka tanssit ovat saaneet mukavan vastaanoton.

Tanssipaviljongissa pyörähdellään sunnuntaisin – tulossa 22.7. Leif Lindeman & Amore / 29.7. Pekkaniskan Pojat / 5.8. Finlanders ja 12. elokuuta päivään saadaan special-vierailu, sillä silloin saapuvat esiintymään uudet Tangokuninkaalliset Saana Sassali ja Jarno Kokko sekä SMORK 2018 -kisan II. Mika Sihvolan Orkesteri – MiSiO.

Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki
Kansanpuistontie 76,
20100 TURKU
Sunnuntaisin tanssit klo  15-19
Liput 15 €
p. 044 784 3225 (tanssi-iltoina)
Tanssit järjestää Gramofoni Oy