Viime viikolla kilpailtiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla Tangokuningas 2018 -Finaali. Kilpailussa ennakkosuosikin viittaa harteillaan kantanut Tino Ahlgren valittiin yleisön suosikiksi.

Tino on loistava tangon tulkki, sillä tango on kulkenut miehen matkassa jo lapsuusvuosista. Keikkakokemusta on kertynyt – keikkoja mies on ehtinyt tehdä jo 11-vuotiaasta lähtien.

– Minä olen aina elänyt tangolle ja tulen myös aina tangolle elämään. Tango on intohimoni!, Tino kuvailee.

Yleisön Tino saa puolelleen hyvällä ohjelmistolla, kuuntelemalla yleisön toiveita ja tarpeita. Laulajan vahvuuksia on tulkinta, esiintyminen, sosiaalisuus, positiivisuus ja tunnelman luominen.

Olen nuori, mutta paljon kiertänyt ja nähnyt miten musiikkihommat tulisi toimia ja tehdä. Vuosien varrella olen poiminut kaiken tarvittavan tiedon ja taidon. Haluan nöyrästi palvella tanssijoita sekä kuuntelijoita. Hyvän musiikin ja uusien sovituksien myötä. Olen valmis heittäytymään uusiinkin asioihin perinteitä kunnioittaen, Tino jatkaa.

Vaikka Kuningas Finaalissa ei kruunua tullutkaan on tie keikoille avoin. Tino on kiinnitetty ohjelmatoimisto Gramofonin listoille.

Olen valmis tarjoamaan kansalle kaiken itsestäni, jotta kaikki viihtyvät, käyvät tansseissa ja saapuvat vielä kerta kerran jälkeen aina uudelleen.

Tinon keikat myy Gramofoni Oy.