Heinäkuussa Maria Tyyster julkaisee uutta musiikkia yhdessä bändinsä Rodeon kanssa. Uutuussinkku ”Ei kätellä” tulee päivänvaloon 11. heinäkuuta 2018. 

– Pyysin sanoittaja Lasse Wikmanilta itselleni uusia, country-vaikutteisia kappaleita ja hän tarttui heti tuumasta toimeen useamman säveltäjän kanssa. Ensimmäiseksi sinkuksi nousi nyt julkaistava Petri Somerin ja Lasse Wikmanin yhteistyöllä tehty kappale ´Ei kätellä´. Kappale on hyväntuulinen, tanssittava, ystävyydestä ja läheisyydestä kertova laulu, josta löytyy country-sävytteistä poljentoa. Halusin, että kappaleella soittaa oman bändini soittajat. He ovat nuoria ja motivoituneita, lisäksi heillä on tuoreita ideoita. On ollut aivan mahtavaa tehdä kappale heidän kanssaan ja ensimmäistä kertaa olla alusta loppuun asti itse mukana ideoimassa ja sovittamassa kappaletta. Mukaan on tietenkin saatu myös muitakin upeita soittajia. Äänityksen hoitivat alansa vahvat ammattilaiset Rami Hänninen ja Toni Nuotio, joka toimii myös tuottajana. Olen kappaleesta todella innoissani, Maria kuvailee. 

Maria Tyyster & Rodeo keikkailevat ahkerasti Suomen suvessa. Maria nähdään myös Seinäjoen Tangomarkkinoilla laulukilpailun finaalilähetyksissä juontajana yhdessä Susanna Heikin ja Kaj Kunnaksen kanssa. 

– Juontajapesti Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalilähetyksissä on todella suuri etuoikeus ja olen siitä hyvin otettu. On ollut mielenkiintoista ja jopa tunteellista seurata tämän vuoden kilpailijoiden matkaa kohti finaaleja. Olen innoissani siitä, että pääsen elämään heidän kanssaan finaalipäivän tunteet ja tapahtumat. Seinäjoki Areena, esiintymislava, orkesteri, yleisö, tunnelma, kilpailun ja esitysten jännitys sekä tietenkin tango – Siinä on yhdistelmä, joka on unohtumaton ja jota ei voi edes kuvitella, ennen kuin sen itse kokee. Olen etuoikeutettu, kun pääsen sen onnen kokemaan nyt uudestaan upeiden kilpailijoiden kera. Juontajakollegani ovat juuri sellaisia, joita arvostan suuresti ja joilta tulen saamaan paljon arvokasta oppia, ja olen täysin valmis vastaanottamaan sen, Maria jatkaa.

www.mariatyyster.com
www.facebook.com/TyysterRodeo

Maria Tyyster – Ei kätellä 3’02 – Kuuntele: Spotify
FIGRF1800006

Säv. Petri Somer / San. Lasse Wikman / Sov. Maria Tyyster & Rodeo
Tuotanto / miksaus: Gramofoni / Toni Nuotio
Äänitys: VK-Studio / Rami Hänninen, Gramofoni / Toni Nuotio
Masterointi: Henkka Niemistö, Chartmakers East
Muusikot: Aimo Jalonen: kitara, laulu / Johannes Peltola: basso /
Antti Törmä: rummut / Samuli Jokinen: piano, urut / Jessica Uussaari: viulu
Kristiina Laiho: taustalaulu

© GRF-RECORDS     p   2018 GRF-RECORDS / GRFCD-43