Teijo Lindströmiltä julki uusi Jos jätät minut -sinkku 30.6.2018

Hallitseva Tangokuningas Teijo Lindström on tehnyt lukusia esiintymisiä kunkkuvuotenaan, on tanssilavakeikkoja ja konsertteja. Ensimmäinen levy Tangokuningas 2017 Teijo Lindström ilmestyi syksyllä 2017  ja nyt ollaan työstämässä jo seuraavaa. Esimakua tulevalta tarjoilee Jos jätä minut -single, jonka julkaisupäivä on 30. kesäkuuta 2018.

Uudella albumilla kuullaan iskelmää ja tanssimusiikkia – tuottajana toimii Esa Nieminen.

– Olemme valinneet kappaleet yhdessä Esan kanssa. Olen pitänyt kahta biisiä mielessäni jo muutamia vuosia sillä ajatuksella, että voisin levyttää ne jonakin päivänä. Olen soittanut pianoa pienestä pitäen ja ihailin Esaa jo lapsena, kun hän esiintyi televisiossa Katri-Helenan ja Paula Koivuniemen kapellimestarina. Toinen näistä kahdesta kappaleista, Sammunut rakkaus, on sattumoisin Esan säveltämä enkä voinut aavistaa siihen ihastuessani, että Esa tulisi jonakin päivänä tuottamaan levyni. Rakastan viihdemusiikkia ja sen kaikkia eri muotoja. Halusimme valita levylle sellaisia kappaleita, jotka sopivat persoonaani.

No, nyt se on julkaistu! Uusi sinkku: Jos jätät minut. Pistäkää soimaan ja kertokaa kavereille. Kyllä nyt lähtee! Swengaavia musiikkihetkiä!, Teijo hehkuttaa.

Kokonainen albumi Teijolta on tulossa elokuussa 2018.
℗ 2018 Sony Music Entertainment Finland Oy

Kuuntele – Jos jätät minut:
Spotify
YouTube