Jarkko Honkanen on lappilainen hyvin ansioitunut laulaja, joka on tuttu mm. Seinäjoen Tangomarkkinoilta (Tangokuningas Finaali 2014) ja tanssilavoilta jo vuodesta 2004. Vuonna 2005 Jarkon kanssa aloitti Taiga-orkesteri. Tänään (18.5.2018) he ovat julkaisseet uutta musiikkia singlen muodossa. Edellinen pitkäsoitto on julkaistu vuonna 2017 ja Vaeltaja-albumi valittiin vuoden ja kuukauden levyksi.

Arjessa läheinen ihminen unohtuu usein tahattomastikin kiireen ja väsymyksen alla. Siksi olisi hyvä pysähtyä rakkaimpiensa vierelle ja uskaltaa ottaa pieni aikalisä kaiken keskellä. Toisen ihmisen huomioiminen on läsnäoloa ja pieniä asioita. Onnen hetkiä. Riittää, jos edes hetkeksi pysähtyy ystävänsä vierelle kuuntelemaan ja katsomaan silmiin. Näistä hetkistä syntyy usein vahvoja muistoja. Pieni puhallus hiillokseen saa ihmeitä aikana ja se hehkuu lämpöään yllättävän kauaskantoisesti. Tärkeimmät asiat ovat yksinkertaisia. Kysmys on lähinnä tahdosta ja teoista. 

Kirjoitin Onnen hetket -tekstin kotisohvalla yhdessä puolisoni kanssa. Omista kokemuksistamme kumpuava teksti oli helppo kirjoittaa ja omaksua. Säveltäjä Jari Rönkkö puolestaan korosti tekstiä erittäin tyylikkäästi, sitoen suuret tunteet herkäksi kokonaisuudeksi” Jarkko valaisee uuden singlen syntyä.

Onnen hetket -kappale on nyt kuunneltavissa Spotifyissa ja Youtubessa.

Jarkko Honkanen & Taiga keikkailee ahkerasti eri puolilla Suomea. Keikkakalenterin löydätte täältä.


Onnen hetket 2.52

Sävellys: Jari Rönkkö
Sanoitus: Jarkko Honkanen ja Nina Hoikka
Sovitus: Jari Rönkkö, Pauli Ruuskanen ja Jarkko Honkanen
© & P Mager