Turkulaisille tutulla ja rakkaalla Ruissalon saarella on kaupunkilaisille aivan erityinen merkitys; meren läheisyys, kaunis luonto, pitsihuvilat…Kansanpuisto. Puisto, joka on 1800-luvulta asti ollut suosittu vapaa-ajanviettopaikka. Yleisen käytävän nimellä aikoinaan tunnettu viihtyisä promenadi on tarjonnut monenlaista viihdykettä turkulaisille.

Kansanpuiston juhlasalissa tanssitaan kesällä

Kansanpuiston juhlasali on rakennettu 1920-luvulla kesäteatteriksi, mutta tänä päivänä se toimii suurten hää- ja muiden juhlien pitopaikkana. Heinäkuussa paikasta kuoriutuu Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki. Rakennuksessa on toki järjestetty tansseja ennenkin, mutta nyt on aika herättää vanhat muistot henkiin.

Gramofoni Oy aloittaa paviljongissa perinteiset lavatanssit heinäkuun ensimmäisenä. Kansanpuistossa tanssitaan sunnuntaisin klo 15-19.

Paikan ohjelmavastaava, tuttu pitkän linjan muusikko, Arto Nuotio on iloinen uudesta tanssipaikasta.

Olen etsinyt mukavaa tanssipaikkaa, joka olisi sopivan lähellä keskustaa ja jonne olisi helppo tulla. Kansanpuisto tuli vastaan kuin tilauksesta. Tämä on kauneimpia mahdollisia ympäristöjä tanssipaikalle ja tanssien kellonaikakin on sopiva. Heinäkuussa, parhaaseen loma-aikaan, pääsee paviljongissa pyörähtelemään, nauttimaan musiikista, maisemista ja kahvion antimista. Tervetuloa vaan kaikki nauttimaan tunnelmasta!

Avajaistanssit Ruissalossa ovat 1. heinäkuuta ja silloin lavalle astuu vuoden 2015 Tangokuningas Finaalin superfinalisti Kalle Jussila orkestereineen.

Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljongin
ohjelmisto kesällä 2018

1.7. Kalle Jussila & Quattro
15.7. Tulipunaruusut
22.7. Leif Lindeman & Amore
29.7. Pekkaniskan Pojat
5.8. Finlanders

Ruissalon Kansanpuistoon pääsee polkupyörällä, bussilla tai omalla autolla.
– Bussilla nro 8, joka lähtee Puutorilta – reitti
   Bussin nro 8 aikataulu.
– Omalla autolla liikkuville tiedoksi; Tanssipaviljongin lähellä on suuri parkkialue.

Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki,
Kansanpuistontie 76, Turku

Ruissalon Kansanpuiston Tanssipaviljonki Facebook

Tanssit järjestää Gramofoni Oy