Maria Tyysterin pitkäaikainen unelma toteutui vuonna 2014 kun hänen valittiin Tangokuningattareksi – voiton myötä hän pääsi laulamaan yleisölle juuri sitä musiikkia, mitä hän itse on aina rakastanut.

Maria lähtee nyt tanssilavoille uudistetun ohjelmiston myötä sekä täysin uuden orkesterin kanssa. Rodeo-orkesteri on koottu lahjakkaista, nuorista muusikoista.

Maria Tyysterin ja hänen orkesterinsa ohjelmisto sisältää sekä vanhaa että uudempaa musiikkia. Maria itsekin innokkaana tanssijana on ottanut ohjelmistoa koottaessa huomioon tanssijoiden toiveet, unohtamatta myös kuulijoita.

 – Tanssiperinne on vahvaa suomalaista historiaa ja se tulisi ehdottomasti säilyttää. Tanssilavaperinne muuttuu jatkuvasti ja me muutumme sen mukana. Perusasiat, kuten tanssiminen, hauskanpito, elävä musiikki, ihmisten kohtaaminen, hymy ja nauru, ne tulisi silti pitää tanssi-illoissa mukana!

Olen onnellinen saadessani nähdä nuo kaikki tanssilattialla ja olen ylpeä saamastani tittelistä kuningattarena, joka toivottavasti kertoo ihmisille myös monipuolisuudestani. Haluan taata sen, että tanssijat ja kuulijat viihtyvät keikallani ja saavat sen, mitä ovat tulleet tansseista hakemaan!, Maria kertoo.

Vappuaattona tämä uusi kokoonpano astuu yhdessä keikkalavalla Kiteen Pajarinhovissa.

– Nää Rodeon tyypit on tehny valtavasti töitä; opetellut ja sovittanut biisejä lyhyessä ajassa. Nyt on lähtölaskenta käynnissä ekalle keikalle! Tulkaa sankoin joukoin tutustumaan!, Maria huikkaa.

Maria Tyysterin keikkakalenteriin pääset tästä.