– Viulisti Jessica Uussaarelle musiikki on ollut elämän ykkösjuttu, musiikkiopinnot alkoivat jo 4-vuotiaana. Jessica valmistui muusikoksi 2016.
– Hän keräsi kannuksia The Voice of Finland 2016 -kisassa,
Olli Lindholmin tähtivalmennuksessa.
– Uusin levytys Rakkauslukko julkaistaan 22.3.2018.
laulun on sanoittanut Nina Granrot ja säveltänyt Pertti Jalonen

22.3.2018 julkaistaan YouTubessa ja Spotifyissa Jessica Uussaaren odotettu uutuus, Rakkauslukko. Laulu kertoo rakkaudesta, jossa ei hukkaa itseään. Monesti suhteessa tuntuu siltä, että sinä ja minä häviää, on vain me.

Rakkauslukon teksti syntyi, kun monen suomalaisen artistin levyltä tuttu sanoittaja Nina Granrot kävi Jessican luona. Naiset keskustelivat musiikista, elämästä ja kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan väliltä.

– Halusin päästä vaikuttamaan kappaleen tekstiin ja tehdä tästä ensimmäisestä, minulle tehdystä kappaleesta henkilökohtaisen. Itse haluan elämääni kuuluvan sellaista rakkautta, joka ei kahlitse eikä vie minulta minääni. Rakkauden ja parisuhteen ei pitäisi antaa määritellä ihmistä. Nina osasi pukea upeasti ajatukseni tekstiksi ja ihailen suuresti häntä sanoittajana, Jessica kuvailee.

Kappaleen on säveltänyt pitkän linjan ammattimies Pertti Jalonen, joka on ollut aktiivisesti mukana kappaleen synnystä lähtien. Parhaimmat pienet jutut kappaleeseen syntyi juuri äänityshetkellä. Tärkeää oli, että kappaleen jokainen pienikin asia saatiin tuntumaan oikealta ja omalta.

– Pertin kanssa on ollut todellakin ilo tehdä töitä, varsinkin tätä kappaletta. Olen prosessivaiheessa kasvanut artistina ja saanut hyvällä tavalla itsevarmuutta tekemiseen. Oma musiikki on ollut jo pitkään haaveenani ja nyt olenkin todella innoissani. Toivon, että ihmiset löytäisivät kappaleesta sen omanlaisen näkökulman, koska rakkauslukossa on mielestäni paljon symboliikkaa: hyvää ja pahaa, iloa ja surua. Rakkauslukon tekeminen on myös tuonut uusia kokemuksia, kuten ihka ensimmäisen musiikkivideon tekemisen, Jessica jatkaa.

– Jessica on minulle uusi tuttavuus ja hänen kanssaan oli ilo työskennellä studiossa. Erittäin lahjakas ja tinkimätön omassa työssään, ja hänen koskettava tulkintansa herätti biisin eloon. Toivottavasti saan tehdä töitä hänen kanssaan jatkossakin, kertoo tuottaja Pertti Jalonen.

Jessican esiintymiset hoitaa Gramofoni Oy
_______________

RAKKAUSLUKKO – kesto 3:49
FIGRF1800002 / GRFCD-39
säv. sov. Pertti Jalonen / san. Nina Granrot
Ville Nurmi – kitarat
Pertti Jalonen – kosketinsoittimet,
ohjelmointi ja taustalaulu
Jessica Uussaari – taustalaulu
Tuotanto: Pertti Jalonen
Äänitys ja miksaus: Studio Jalostamo / Pertti Jalonen
Masterointi: Chartmakers East / Henkka Niemistö
P  2018 GRF-Records
© Gramofoni Oy