Viikonlopun alkuun saimme uutta musiikkia!

Uusimpia tähtiä Gramofonin rosterissa edustaa Tommi Soidinmäki. Mies on ehtinyt levyttää jo seitsemän pitkäsoittoa, joista useat kappaleet ovat menestyneet radioiden listoilla. Tänään on julkaisussa vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäeltä single Kaksi palavaa.

Tommin monipuolinen ohjelmisto ja esiintymistaito niin lavalla, konserteissa kuin erikoistapahtumissa ovat sympaattisen laulajan valtteja. Lukuisat hitit ja menestys radiolistoilla ovat vakiinnuttaneet hänen paikkansa iskelmämusiikin ystävien sydämissä. Hyvää vastaanottoa voidaan povata myös tälle uutuudelle.

Kaksi palavaa -> Spotify

säv. Matti Mikkola
san. Eija Hinkkala
sov. Maki Kolehmainen & Toivo Hellberg

Maaliskuussa julkaistaan yhteistyössä Westerbackan/Kultajousen kanssa Tommin ensimmäinen oma Ekso-korusarja.

Tommi kertoo:
– Olen sanaton ja todella onnellinen siitä, miten uusi ’Kaksi palavaa’ on otettu vastaan ja miten paljon palautetta olen jo nyt kappaleesta saanut. Kaksi palavaa on samalla tulevan Ekso-korumallistoni ns. nimikkobiisi.