Kaksi energistä ja valovoimaista tangokuningasta Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen ovat lyöneet voimavaransa yhteen ja levyttivät alkajaisiksi ensimmäisen yhteisen kappaleensa – Hei vaan heilani suloinen on kevättalven iloisen kepeä uutuus! Tälle voi povata menestystä!

Marko & Jukka aloittavan keikkailun myös yhdessä, duona. Nyt julkaistu ensisinkku on lainakappale kaikkien tunteman Kake Randelinin varhaistuotannosta.

Hei vaan heilani! Ihan huippua päästä vihdoin tekemään musiikkia yhdessä. Heti ensitapaamisestamme lähtien meidän kahden kemiat loksahtivat kohdalleen. Olemme kuin veljekset. Positiivisuus, iloisuus ja sanavalmius on ollut meidän valttinamme alusta saakka. ”Reippaus, se ei maksa mitään” tapaa Jukka sanoa usein. Ja niinhän se on.

Tässä laulussa on hauskalla tavalla ajan patinaa, mutta myös tuoreutta. Kake on ollut meille se lapsuuden ikoni, jonka biisejä on laulettu iät ajat. Hei vaan heilani suloinen -laulun teksti sopii hyvin yhdessä laulettavaksi ja siinä on hyvä pilke koko ajan. Ei elämää saa ottaa liian vakavasti. Hauskaa pitää olla. Siis tule rohkeasti kahden kuninkaan mukaan, hehkuttavat Marko & Jukka.

MARKO & JUKKA
Hei vaan heilani suloinen 2’59
YouTube
Spotify

FIGRF1800001 / GRFCD-38
Säv. Jori Sivonen / San. Juha Vainio
Tuotanto / äänitys / miksaus: Isolla Music Oy, Topi Kilpinen
Masterointi: Henkka Niemistö / Chartmakers East

p   & © 2018 GRF-Records / MvM-Musiikki