Viime jouluna Kuninkaallisella Joulukonserttikiertueella yleisön valloittanut Jessica Uussaari nähdään syksyllä Rauman Kaupunginteatterissa, kun Muukalainen saapuu kaupunkiin.

Rauman Kaupunginteatteri täyttyy syksyllä tunteikkaista sävelistä. Musiikkitarina Topi Sorsakosken unohtumattomilla kappaleilla kertoo rakkaudesta, kaipuusta, ihailusta ja ripustautumisesta. Tarinan keskiössä on Muukalaiseksi nimetty laulaja, joka on tullut elämänsä ja uransa kääntöpisteeseen. Kuka Muukalainen oikein on? Mistä hän tulee ja minne hän on matkalla?

Muukalaisen roolissa nähdään Heimo Korhonen, joka tämän näytelmän myötä päättää upean uransa jäädessään viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Heimo aloitti Rauman Kaupunginteatterissa vuonna 1983 ja nyt 35 vuotta myöhemmin on hyvästien aika. Ja mikä olisikaan sopivampi tapa kuin Muukalaisen rooli tunteikkaassa musiikkitarinassa!

Myös näytelmän muissa rooleissa nähdään ja kuullaan tarinan arvolle sopivaa huippuosaamista. Vierailijoiksi on kiinnitetty upea laulaja-näyttelijä Anna Hanski ja raumalaislähtöinen, The Voice Of Finlandistakin tuttu, Jessica Uussaari. Työryhmän täydentää Rauman Kaupunginteatterissa jatkava Juha Kulmala.

Tunteisiin vetoava musiikkitarina pohtii myös haaveilua ja haaveisiin takertumisen seurauksia. Topi Sorsakosken levyttämät laulut istuvat tarinaan täydellisesti syvällä ja häpeämättömällä tunteellisuudellaan.

Rauman Kaupunginteatteri
Muukalainen ensi-ilta 8.9.2018