Päivitetty 16.3.2018
-> Kiuruveden konsertti peruttu

Päivitetty 15.2.2018
-> Huittisten konserttiin lippuja myynnissä myös Huittisten Satulinnassa
-> Uusi konserttipaikka Nurmijärvi, Monikkosali 3.5.

Hallitseva tangokuningas Teijo Lindström on pääsiäisen jälkeen lähdössä konsertoimaan Köyhä laulaja – Henry Theelin kauneimmat laulut -teemalla.

Seinäjoen Tangomarkkinoiden kruunajaisten jälkeen on esiintymiset vieneet kuningasta tilaisuudesta toiseen. Viime syksynä konsertoitiin isolla porukalla mm. Gramofonin järjestämillä Sinitaivas- ja Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueilla. Nyt Teijo on lähdössä kiertämään, tämän vuoden puolella rinnalleen tulleen uuden huippumuusikoista koostuvan orkesterin, Royal Soundin kanssa konserttipaikkoja.

– Muistan, kuinka pienenä poikana katselin vanhoja, kotimaisia elokuvia. Yksi niistä jäi lähtemättömästi mieleeni, sillä sen elokuvan musiikki oli niin kaunista. Tuo elokuva oli nimeltään Köyhä laulaja. Saman niminen laulu soi läpi elokuvan ja sen tulkitsi komeaääninen laulaja, Henry Theel. Siitä lähtien tuo laulu on kulkenut mukanani. Esiinnyin itse paljon jo lapsena ja kappale ”Köyhä laulaja” on kuulunut ohjelmistooni kauan, Teijo Lindström kuvailee.

Teijolla on monipuolinen musiikkitausta, jossa viihde- ja klassinen musiikki ovat olleet tiiviisti mukana. Miehen sydän on sykkinyt vanhoille ikivihreille sävelmille ja yleisö on ihastunut hänen vahvaan ääneensä. Tämä antaakin loistavat lähtökohdat suunnata konsertoimaan Theelin tutuksi tekemien laulujen kanssa.

– Viime syksynä pääsin esittämään Köyhän laulajan myös Sinitaivas-konserttikiertueella. Se tuntui nostalgiselta. Lapsuusmuistot tulvahtivat välittömästi mieleen.

Kun minulle ehdotettiin, että tekisimme keväällä konserttikiertueen, jossa esitettäisiin pelkästään Henry Theelin musiikkia, innostuin aiheesta heti. Tiesin, että hänen ohjelmistoonsa kuuluu todella hienoa musiikkia. On mahtavaa päästä esittämään näitä lauluja konserttiyleisölle. Liljankukka, Tiritomba, Syyspihlajan alla…hienojen laulujen lista on pitkä. On ollut jopa haasteellista päättää, mitkä näistä upeista lauluista otetaan mukaan konserttiohjelmaan.

Erityistä tässä kiertueessa on myös se, että saan tuoda mukaani lavalle upean Royal Sound -orkesterini. Näiden taidokkaiden soittajien kanssa saamme konsertteihin aikaan varmasti mahtavan ja nostalgisen tunnelman.

Henry Theelin syntymästä tuli viime vuonna kuluneeksi 100 vuotta.

– On kunnia päästä muistelemaan laulajatähden uraa, loistavan musiikin parissa, toteaa Teijo Lindström suurta kunnioitusta äänessään.

KÖYHÄ LAULAJA – Henry Theelin kauneimmat laulut

to 5.4. Kerava, Kerava-sali
pe 6.4. Salo, Kulttuuritalo Kiva
pe 13.4. Kiuruvesi, Kiurusali (konsertti peruttu 15.3.2018)
pe 27.4. Huittinen, Risto Ryti -sali
to 3.5. Nurmijärvi, Monikkosali

Konsertit klo 19 (kesto n. 75 min. ei väliaikaa)

Liput 25,- (+toimituskulut 2 e / lähetys) Numeroimattomat paikat
ENNAKKO: Gramofonin verkkokauppa: kauppa.gramofoni.fi – sekä tuntia ennen tapahtuman alkua ovelta.
VARAUKSET: Gramofoni p. 044 7843 225 arkisin klo 10-15.

Huittisten konserttiin voit ostaa lippuja myös täältä: Huittisten Satulinnasta (lipunmyynti alkaa n. vkolla 8) Risto Rytin katu 30, 32700 Huittinen (Kaareva Talo) p. (02) 561 055

(muutokset mahdollisia)

Järjestää Gramofoni Oy