Heinäkuussa Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuninkaaksi valittu Teijo Lindström aloitti kuninkaallisen keikkailun yhdessä tangokuningatar Aino Niemen ja niin ikään Tangomarkkinoilla SMORK 2017 (tanssiorkestereiden suomenmestaruuskilpailu) -tittelin voittaneen tanssiorkesteri Kaihon kanssa. Loppuvuosi vei ryhmää moniin erilaisiin esiintymistilaisuuksiin ja ennen joulua yhteistyön kruunasi vielä yhteinen kiertue – Kuninkaallinen Joulukonsertti, jossa oli mukana myös Marko Maunuksela, Susanna Heikki ja viulisti Jessica Uussaari.

Teijo lähtee keikoille uuden orkesterin kanssa

Viime kesästä alkanut yhteiskeikkailu päättyi 31.12. Satulinnan keikkaan. Nyt Aino Niemi jatkaa keikkailua tanssiorkesteri Kaihon kanssa ja Teijon kanssa keikoille lähtee pitkänlinjan muusikoista koostuva Royal Sound.

Arvon tanssiväki ja musiikin ystävät! Tahdon jo nyt kiittää sydämestäni SMORK-voittaja Tanssiorkesteri Kaihoa antoisasta yhteistyöstämme. Mahtavia nuoria muusikoita, joilla on tulevaisuus edessä. Kiitos!

Tässä kuvassa me nyt olemme. Teijo & Royal Sound! Ilme kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Basso Jussi Manninen, rummut Harri Vainionpää, koskettimet/haitari Mika Heinonen ja kitara Vesa Niemelä, hehkuttaa Teijo Lindström.

Teijon ja Royal Soundin keikkakalenteri.

Teijon ensimmäinen levytys kuninkaana -> Tangokuningas 2017 Teijo Lindström

Aino Niemi: http://www.gramofoni.fi/tangokuningatar-2017-aino-niemi/
Tanssiorkesteri Kaiho: http://www.gramofoni.fi/tanssiorkesteri-kaiho/