Viihteen todellinen multitalentti tangokunkku Marko Maunuksela keikkailee ahkerasti, vetää arkisin radiossa Paikka auringossa – lauluja Pohjantähden alta -musiikkituntia ja valloittaa taas pian teatterien lavat.

Seinäjoen kaupunginteatteri – Villi 50-luku

Seinäjoen kaupunginteatterissa yleisö ihastui ikihyviksi Kultainen 60-luku -musiikkiaikamatkaan, jossa nähtiin musikaalitähtenä mm. Marko Maunuksela. Helmikuussa 2018 kantaesityksensä saava jatko-osa Villi 50-luku pistää pakin päälle ja kurvaa takaisinpäin edelliselle vuosikymmenelle, tanssilavakulttuurin kultakaudelle ja nuorisokulttuurin aamuun. Aino-lavalla soi silloin valikoima 50-luvun parhaita kotimaisia ja ulkomaisia iskelmiä ja rokkikappaleita.

Tuon ajan nuoret löysivät tosirakkautensa ja solmivat ikiystävyyden siteet tanssilavoilla. Vaikka välillä vähän riideltiin, niin sitten sovittiin – ja taas tanssittiin!

Ensi-ilta 28.2.2018

Turun Samppalinnan Kesäteatteri Naimakaupat Vegasissa

Kesällä Maunukselaa kutsuu Turun Samppalinnan kesäteatteri ja Naimakaupat Vegasissa -musikaali.

Naimakaupat Vegasissa on hauska ja säkenöivä Broadway -musikaali joka perustuu samannimiseen elokuvaan -Honeymoon in Vegas. Kaiken piti mennä hyvin: Jack vie Betsyn Las Vegasiin, ostaa sormuksen, vie vihille ja kaikki ovat tyytyväisiä. Mutta illan tultua mikään ei olekaan enää hyvin. Casinon gangsteri iskee silmänsä hänen morsiameensa ja huijaa Jackin korttipöytään. Peliaddiktina Jack ei pysty vastustamaan kiusausta ja kohta hänellä ei ole enää morsianta eikä rahaa, kihlasormuksesta puhumattakaan! Jäljellä on vain äitivainajan sietämätön kummitus, jonka syytä alunperin koko sotku oli.

Vauhtia, romantiikkaa, Vegas meininkiä ja hyvää musiikkia! Naimakaupat jotka ei ihan heti unohdu! Live-orkesterin tahdittamana kuullaan Broadway-musikaalien luottosäveltäjän Jason Robert Brownin mukaansa tempaavaa musiikkia.

Ensi-ilta 20.6.2018 / Esityskausi 14.6.-17.8.2018

Mukaan mahtuu myös paljon keikkailua – keikkakalenteriin pääset tästä: http://www.gramofoni.fi/marko-maunuksela/