Tangolaulukilpailu 2018

Seinäjoen Tangomarkkinat -laulukilpailu on avoin kilpailu kaikenikäisille tangolaulusta ja musiikki-viihteestä kiinnostuneille laulajille.

Tangolaulukilpailun 2018 säännöt ja kilpailun kulku on julkaistu! Ilmoittautumiset alkaa 15.1.2018. Sinustako seuraava Tangokuninkaallinen?

Lue lisää kilpailusta: http://www.tangomarkkinat.fi/kilpailut/tangolaulukilpailu/

Vuoden vaihtuessa terveiset Tangokuninkaallisilta 2017

Hallitseva Tangokuningatar Aino Niemi:
– Niin se vuosi vain vaihtui ja kesän Tangomarkkinatkin lähestyvät jo kovaa vauhtia. Toivottavasti 2018 tuo tullessaan yhtä upeita hetkiä.

8. heinäkuuta 2017 sain velikullan, Teijo Lindströmin, rinnalleni matkamaan yhdessä ympäri Suomea. Viimeinen virallinen yhteinen keikka oli Ruusulinnassa. En olisi kesällä uskonut, millaisen ystävän saan Teijosta. Yhdessä ollaan ihmetelty ja opittu viimeiset puoli vuotta, mutta nämä eivät onneksi ole hyvästit, kuningas ja kuningatar tapaavat vielä.

Iso kiitos yhteistyökumppaneille kuluneesta vuodesta 2017!

* * *

Hallitseva Tangokuningas Teijo Lindström:
– Vuosi on vaihtunut ja uudet tuulet jo hönkäilee. Kiitos kuningattareni Aino Niemi kaikesta, mitä 2017 eteemme toi. Tästä lähin kuljemme eri teitä, kuitenkin kohdaten monessa mutkassa vielä jatkossakin.

Yhteistyö uuden orkesterini kanssa starttaa heti alkuvuodesta. Royal Sound nimeä kantava kuninkaallinen pumppu koostuu pitkänlinjan huippumuusikoista, joista kerron teille pian lisää. Tahdon kiittää sydämestäni SMORK 2017 -voittajaa, Tanssiorkesteri Kaihoa antoisasta yhteistyöstämme. Mahtavia nuoria muusikoita, joilla on tulevaisuus edessä.

Hyvää uutta vuotta 2018 kaikille! Nähdään tansseissa. Vuoden ensimmäinen keikka uudella ryhmällä ja rytinällä: Kouvolan Kuntotalolla 13.1. Voikaa hyvin.