Eilinen itsenäisyyspäivä oli suuri juhlapäivä meille kaikille. Turun Logomossa tanssittiin itsenäisyyspäivän juhlatansseja ja ympäri Suomea nähtiin ja kuultiin monia hienoja Suomi100-juhlavuoden ohjelmia.

Me täällä Gramofonilla olemme saaneet tehdä suunnitelmia kolmelle uudelle artistillemme, jotka löytyvät nyt artistilistaltamme.

Artistiesittelyt

Jukka Hallikainen – Tangokuningas vuodelta 2008. Seinäjoen Tangomarkkinoilla hän hurmasi tuomariston, että yleisönsä taitavalla ja karismaattisella esiintymisellään. Jukan julkaisemat kappaleet ovat keikkuneet radioiden listoilla ja hänet nähdään tanssilavojen lisäksi myös Kolmen Kuninkaan Tarinassa yhdessä Risto Nevalan ja Marko Lämsän kanssa.
Hallikainen keikkailee yhdessä menevän ja ammattitaitoisen Jackpotin kanssa ja on toiminut monissa yritystilaisuuksissa myös juontajan hommissa. Jukan keikkakalenteriin pääsette tästä.
Maria Tyyster – Tangokuningatar 2014. Maria on harrastanut musiikkia ihan lapsesta saakka ja jo 16-vuotiaana hän on saanut ensi kosketuksensa tanssimusiikkiin yhdessä Raimo Tuomelan tanssiorkesterin kanssa. Keikkailun ohella nainen on suorittanut loppuun Reserviupseerikoulunsa, ja siksi(kin) on tuttu näky useissa Varusmiesten soittokuntien järjestämissä tapahtumissa.

Lavatanssikulttuuriin on syntynyt todella vahva rakkaus ja Maria keikkailee ahkerasti ympäri Suomen. Viime kesänä Maria hänhtiin myös kesäteatterin lavalla kun hän tähditti kesänäytelmää Eloa ja Kuvaa yhdessä Jukka Hallikaisen kanssa. Lisää Maria Tyysteristä voitte lukea täältä.

Jussi Roponen – Pitkänlinjan viihdyttäjä, jonka ura on alkanut jo 1970-luvun alkupuolella. Yhä tänä päivänä Jussi Roponen on yksi kysytyimpiä artisteja, niin varttuneemman kuin nuoremmankin väen tansseissa. Jussin meriitteihin kuuluu mm. Suomen Humppamestaruus ja Seniorilaulun Suomen mestaruus. Joten tämä jo takaa, että lavalta yleisölle säteilee erittäin tanssittavaa tanssimusiikkia. Tanssiorkesteri Jussi Roposen tulevat keikat näette täältä.