Gramofonin artistiperhe on kasvanut yhdellä kuninkaallisella kun Tangokuningas 2008 Jukka Hallikainen & Jackpot on siirtynyt Gramofonin myyntiin.

Jukka Hallikainen & Jackpot on tuttu näky niin tanssilavoilla kuin laivoillakin. Jukka valloittaa yleisönsä vahvalla laulutaidolla ja monipuolisella ohjelmistollaan. Jukkaa voi myös kutsua monitaituriksi, sillä laulavana artistina hän taitaa myös rumpujen, kitaran että basson soiton. Hänet on nähty myös kesäteatterin lavalla ja juontohommissa Seinäjoen Tangomarkkinoiden karsinnoissa ja useiden yritysten juhlatilaisuuksissa. Hallikainen on myös mukana suuren suosion saaneessa Kolmen Kuninkaan Tarinassa yhdessä Risto Nevalan ja Marko Lämsän kanssa. 

Jukan & Jakcpotin keikkakalenteri löytyy artistisivulta.

Toivotamme tämän myötä mukavaa ja tanssintäyteistä viikonloppua.