Tanssiorkesteri Helminauha on tehnyt ensimmäisen keikkansa kesällä 2007 ja orkesteri juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan ensimmäisellä pitkäsoitolla. Levyllä kuullaan orkesterin osaamista laidasta laitaan, ja yhtenä pääperiaatteena on pidetty sitä, että bändi kuulostaisi levyllä samalta kuin livenä.

Kappaleista suurin osa on uutta musiikkia, ja orkesterimme kitaristi Aleksi on kunnostautunut useamman biisin nikkaroinnissa. Levyn kannet ja uuden logomme on suunnitellut Sonja Eid ja kansikuvat on ottanut Emmi Virtanen orkesterimme kotimaisemissa Vaajakoskella, kertoo Kalle Kämäräinen Helminauhasta.

Helminauhan ensimmäinen pitkäsoitto julkaistaan myös Spotifyissa 17.11.2017. Albumin löydät myös Gramofonin kaupasta osoitteesta kauppa.gramofoni.fi

Iloisia kuunteluhetkiä toivottelee Helminauhan pojat!