Lunta on Marko Maunukselan jouluinen uutuus, jonka taustalta löytyy rautaiset musiikin ammattilaiset. Sävellyksestä vastaa, esim. Suvi Teräsniskan “Mummo” joululaulusta tuttu, Jussi Rasinkangas. Tuotantoyhtiö Triplefist on puolestaan kunnostautunut viime aikoina mm. Robinin, Diandran ja rap-artisti Spektin taustalla.

Lunta on tunnelmallinen uusi joululaulu, joka osuu suoraan suomalaiseen sieluun. Mitäs muuta sitä jouluun toivoisi kuin joulurauhaa ja valkean maan. Ihminen on lopulta hyvin vähään tyytyväinen.

– Joulu on monelle rauhoittumisen aikaa ja mikäpä meidät paremmin rauhoittaisi kun joulun tunnelma. Kaupallisen kiireen ja jouluähkyn keskellä voimme laittaa kynttilät palamaan, heittää villasukat jalkaan, nauttia joulun tuoksuista ja maistaa tutut maut. Samalla katsella, kuinka lumihiutaleet leijuvat hiljalleen maahan, eikä ole kiire minnekään. Sitä minä ainakin joulusta kaipaan, kuvailee Marko Maunuksela.

Marko on mukana Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueella 12.-21.12.2017 ja hänen kanssaan kirkkokiertueella esiintyy hallitsevat tangokuninkaalliset Aino Niemi ja Teijo Lindström, vuoden 2015 tangokuningatar Susanna Heikki ja viime kesänä Seinäjoen Tangomarkkinoilla SMORK 2017 -tittelin voittanut Kaiho-orkesteri viulistinaan Jessica Uussaari. Lunta kuullaan varmasti myös joulukuussa kyseisellä kiertueella.

Marko Maunuksela – Lunta julkaisu 17.11.2017 – YoutubeSpotify

Säv. J. Rasinkangas, J. Hiedanniemi, T. Hiedanniemi, K. Saarilahti
San. P. S. Laaksonen
Äänitys / Tuotanto / Miksaus: Triplefist Music
Masterointi: M. Pappi @ Waudio
Viulu: Silja Lassila
Sello: Mila Laine
Basso: Jaakko Konttila
Kitarat: Mikko Nuorala, Arto Särösalo, Jesse Heikkinen

MvM musiikki 2017
________________

Kuninkaallinen Joulukonserttikiertue
ti 12.12. Kouvola, Sippolan kirkko
ke 13.12. Jämsä, Jämsän kirkko
to 14.12. Orimattila, Orimattilan kirkko
ti 19.12. Kangasniemi, Kangasniemen kirkko
ke 20.12. Mynämäki, Pyhän Laurin kirkko
to 21.12. Turku, Martinkirkko
Konsertit alkavat klo 19

Lippujen ennakkomyynti: kauppa.gramofoni.fi