Itsenäisyyspäivän Juhlatanssit tanssitaan keskiviikkona 6.12.2017 klo 16.00-22.00 Logomossa, Turussa. Juhlatansseissa tullaan näkemään ainutlaatuinen, tanssikansan suosikkien: Finlandersin, Lasse Hoikka & Souvareiden ja Pekkaniskan Poikien, yhteiskeikka.  Juhlatanssit juontaa vuoden 2015 Tangokuningatar Susanna Heikki.

Tanssit alkavat jo iltapäivällä ja tanssijoilla on myös mahdollisuus seurata Linnan juhlia isolta screeniltä paikan päällä.

Itsenäisyyspäivän Juhlatanssit ovat alkujaan Auraviihteen tutuksi tekemä tapahtuma. Tanssit toteutettiin silloin useana vuonna itsenäisyyspäivän aattona.

”Päätimme elvyttää juhlatanssit Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuonna ja järjestää ne tällä kertaa juuri itsenäisyyspäivänä”, sanoo Gramofoni Oy:n toimitusjohtaja Toni Nuotio. Hänen mukaan on ainutkertaista tehdä tanssit näin isosti. ”Näin isoja tansseja ei järjestetä muualla”, toteaa Nuotio.

”Juhlatansseissa on mukana kolme hyvää tanssibändiä, jotka ovat hieman erilaisia. Emme ole aikaisemmin olleet yhteiskeikalla, joten on mielenkiintoista nähdä, miten ilta sujuu. Uskon että tansseista tulee kokonaisuudessaan ikimuistoiset ja upeat”, toteaa Jussi Lammela Finlanders-yhtyeestä.

Liput tansseihin ovat olleet myynnissä 16.10.2017 alkaen Gramofoni Oy:n verkkokaupassa.