Ohjelmatoimisto Gramofonin pyrkimyksenä on elvyttää ja ylläpitää suomalaista tanssikulttuuria. Kesäkaudet on tanssipaikoilla saatu päätökseen ja talvikausi on hyvässä vauhdissa. Turun lähellä, Ruskolla sijaitseva talvipaikka Ruskotalo avaa tanssikauden Teuvo Oinaksen tahdittamana.

Sunnuntaitanssit ja aikainen aloitusajankohta on ollut yleisön toivelistalla ja juuri näihin toiveisiin on Ruskotalolla vastattu. Talo avaa uuden tanssikauden sunnuntaina 15. lokakuuta 2017.

Syyskauden aikana lavalla nähdään mm. parhaillaan Sinitaivas-kiertueella kiertävä ja myöhemmin Kauneimmat Joululaulut -kirkkokiertueelle lähtevä Leif Lindeman sekä niin ikään Sinitaivas-konserttikiertuetta tähdittänyt hallitseva Tangokuningas Teijo Lindström, jonka seuraava konserttikiertue on kirkoissa ja kantaa nimeä Kuninkaallinen Joulukonsertti. Marraskuussa Ruskotalolle saadaan Pintanaarmuja-radiohitin esittäjä FBI-beat, joka viettää 20 v. juhlaansa konsertin muodossa Huittisissa.

Tavoitteena on ollut synnyttää kunnon vanhan ajan tunnelma ja siinä onkin onnistuttu. Talo on valmiina uuteen kauteen ja parkkitilaa löytyy riittävästi. Bussiyhteydet Ruskolle näet täältä.

RUSKOTALON SYYSKAUSI 2017

Tanssit klo 17-21

15.10. Teuvo Oinas
22.10. Ippe Mansikka
12.11. Leif Lindeman & Avec
19.11. Risto Nevala yhtyeineen
26.11. Tanssiorkesteri FBI-beat
3.12. Tarja Lunnas & Rosso
10.12. Kalle Jussila & Ari Nylundin orkesteri
17.12. Tangokuningas 2017  Teijo Lindström & Tanssiorkesteri Kaiho

– muutokset mahdollisia –

Ruskotalon ohjelmat: Ohjelmatoimisto Gramofoni
Ruskotalo, Talkootie 3, Rusko