Viihteen todellinen multitalentti tangokunkku Marko Maunuksela, keikkailee ahkerasti, vetää arkisin radiossa Paikka auringossa – lauluja Pohjantähden alta -musiikkituntia ja valloittaa taas pian Seinäjoen Kaupunginteatterin lavan.

Viime vuonna teatterissa nähty, Marko Maunukselan tähdittämä, Kultainen 60-luku oli suosittu nostalginen musiikkiaikamatka, johon yleisö ihastui heti. Helmikuussa 2018 kantaesityksensä saava jatko-osa pistää pakin päälle ja kurvaa edelliselle vuosikymmenelle, tanssilavakulttuurin kultakaudelle ja nuorisokulttuurin aamuun. Aino-lavalla soi silloin valikoima 50-luvun parhaita kotimaisia ja ulkomaisia iskelmiä ja rokkikappaleita.

”Villi 50-luku” kahlataan läpi tutulla kvartetillä – Marko Maunuksela, Liisu Aurasmaa, Esa Ahonen ja Maria Pere – seuraan liittyy nyt uusi jäsen, näyttelijä Sari Jokelin.

– Jes! Nyt se on julkista! Tässä yksi niistä arvauksia jättäneistä JES-huudoistani! Ja niistä syksyn kuvauksista. VILLI 50-LUKU! Keväällä 2018, ensi-ilta 28.2.2018! Tiedät mitä keväällä teet, eiks niin?,  hehkuttaa Marko Maunuksela.

Puffetinpitäjä Sari saapuu perinteikkään tanssilavan viimeiseen iltaan ja muistelee kaikkia niitä pienoisdraamoja, joita salissa on vuosien mittaan nähty. 50-luvun nuoret löysivät tosirakkautensa ja solmivat ikiystävyyden siteitä tanssilavoilla. Ja välillä vähän riideltiin, sovittiin – ja tanssittiin!

Lisätietoja tästä.