Marko Maunukselan Rautavaara-kesä on takana. Marko näytteli ja lauloi Tapio Rautavaaran nimiroolin Kangasniemen kesäteatterissa, menestysnäytelmässä RAUTAVAARA. Teatterikiinnityksestä innostuneena Marko päätti toteuttaa yhden unelmansa levyttää Rautavaaran lauluja. Tämä #rautavaara2017 – albumi julkaistiin 19.5.2017.

Nyt albumilta on julkaistu radioille sinkku KULKURIVELJENI JAN. Tästäkin Tapsan klassikosta on #rautavaara2017 -albumille luotu upea, koskettava sovitus.
Jos RAUTAVAARA -näytelmä (jossa tämäkin kappale kuullaan) jäi kesällä näkemättä, on siihen vielä yksi mahdollisuus. Näytelmä viedään nimittäin Naapurinvaaran Huvikeskukseen 29.10.2017.

Mutta pikku hiljaa katseet käännetään nyt kohti tulevaa syksyä, joka pitää sisällään keikkojen lisäksi mm. pääosan loistavassa musiikki-iloittelussa nimeltään Suomen Onni. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Heikki Paavilainen. Kiertuemuotoinen juonellinen konsertti  kiertää konsetttisaleissa marraskuussa 2017. Aikataulut ja liput www.gramofoni.fi/suomen-onni.

#rautavaara2017 -albumia on mahdollista tilata laittamalla sähköpostia osoitteeseen levymyynti@gramofoni.fi.