Kaksi suosittua suomalaista viihde- ja tanssiorkesteria Finlanders ja Seitsemän Seinähullua Veljestä ovat tuoneet meille iloisen joulumielen jo vuodesta 2005. Nyt on tullut aika laittaa kiertue pakettiin. Tuttua hulluttelua, koskettavia tunnelmapaloja ja hilpeitä show-henkisiä ohjelmanumeroita saadaan kokea viimeistä kertaa – Finlanders ja 7 Seinähullua valtaavat konserttitalot vielä kerran!

Totta se on – viimeinen tilaisuus nähdä Iloinen Joulukonsertti!

Iloinen joulukonsertti on musiikin ammattilaisten taidonnäyte, jossa roolit ovat vaihtuneet tiuhaan tahtiin. Kiertueen vakiovierailijoina ovat olleet TV:n The Joulukalenteri -sarjasta tutut rakastetut hahmot Olli (Seppo Korjus) ja Kerttu Santanen (Raimo Smedberg) sekä salaperäinen Pentti (Kari Lehtomäki). Trio on seikkaillut läpi vuosien ajankohtaisten asioiden viidakossa. Tänä vuonna Santaset ovat muuttamassa vanhainkotiin. Mielenkiinnolla voidaan odottaa heidän muuttoaan ja koko tiimin uusia kujeita, sillä kiertueen käsikirjoituksesta vastaa tunnettu pakinoitsija-kirjailija-käsikirjoittaja Seppo Ahti. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa, jo vuodesta 2007 asti Iloinen joulukonsertti -tiimin kanssa loistavaa yhteistyötä tehnyt, Tiina Brännare.

– 13. kerta toden sanoo ja sillee, huikkaa Pentti.

On jälleen aika koota kaikki taiteilijat yhteen, jotta viimeinen joulukiertue saadaan pakettiin. Konsertti vie kuulijat joulumusiikin maailmaan, jossa käydään läpi tunteiden koko kirjo – hersyvän hauska ja tunnelmallinen jouluseikkailu voi alkaa. Takuuvarmaa on, että ohjelmistossa on niin uutta kuin vanhaa ja tietysti parhaita paloja vuosien varrelta. Seikka on saletti!

Iloisen joulun lähettiläinä nähdään Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Lasse Paasikko, Timo Pelander, Pasi Ketola, Risto Purhonen, Raimo Smedberg, Seppo Korjus, Reijo ”Takku” Ylinen ja Arto Hyötyläinen.

Joulu on iloinen asia ja se tuntuu aina, tavalla tai toisella, erityiseltä. Merkkaa The Joulukalenteriisi viimeinen kiertue ja tule mukaan!

Iloinen Joulukonserttikiertue 2017

pe 17.11. Turku, Konserttitalo
la 18.11. Hämeenlinna, Verkatehdas
la 2.12. Järvenpää, Järvenpää-talo
la 9.12. Pori, Promenadikeskus
pe 15.12. Rauma, Rauma-sali
la 16.12. Kuopio, Musiikkikeskus

Konsertit klo 19 – Liput 42,- / 42,50
TICKETMASTER (LIPPUPALVELU): Hämeenlinna, Pori
LIPPUPISTE: Turku, Järvenpää, Kuopio, Rauma
Tapahtumaliput myös R-kioskilta! www.r-kioski.fi/palvelut/tapahtumaliput/

Yhteistuotanto: Gramofoni Oy ja Finlanders