Viime viikolla Nokialla, Tapsan Tahtien yhteydessä, myönnettiin iskelmätähti Markku Arolle Iskelmä-Finlandia -palkinto. Markku Aron keikkaelämä on alkanut jo 50 vuotta sitten, ja tahti on ollut erittäin reipas siitä lähtien.

Voittajan valintaa tuomaristo perusteli seuraavasti:

– Voittaja on käynyt läpi Syksyn sävelet, Euroviisut ja tuhannet keikat. Työtään arvostaen hän on hoitanut keikkansa moitteettomasti. Aro on tanssikansan palvelija numero yksi, Mali kommentoi valintaa.

Voittonsa jälkeen on Markku Aro saanut useita kiitoksia ja onnitteluita myös Gramofonin sivujen kautta. Kaikki viestit on välitetty eteenpäin ja Markku haluaakin nyt välittää mitä suurimmat kiitokset kaikille häntä muistaneille. Jokainen onnittelu ja viesti on lämmittänyt suuresti hänen sydäntään ja Aro toivookin näkevänsä kaikki keikoilla!