Reeta & Lumo -orkesterin hurmaava solisti ja viulisti Reeta Saranpää on kiinnitetty elokuussa tapahtuvaan  Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan järjestämään konserttikiertueeseen. Tämä konserttikiertue tehtiin viime vuonna perustuen ”ysärihitteihin”. Tänä vuonna vuorossa on kasarihitit.

Varusmiessoittokunta palaa 1980 -luvulle toinen toistaan parempien kansainvälisten kasarihittien siivittämänä. Kokoonpanona kuullaan noin 70-henkistä megaviihdeorkesteria, josta löytyy sinfoninen puhallinorkesteri, iso jousisto sekä rock-komppibändi.

Luvassa on uskomaton konserttinautinto, joka ei rajoitu pelkästään kuultavaan, upeaan musiikkiin. Konserttia höystetään massiivisilla teknisillä elementeillä.

Reeta Saranpää on 25-vuotias laulaja-viulisti Helsingistä. Hän valmistui muusikon ammattiin vuonna 2015 Kymen Konservatoriosta ja opiskelee tällä hetkellä musiikkipedagogiksi Metropolia Ammattikorkeakoulussa. Saranpää on urallaan työskennellyt useissa eri yhtyeissä, tällä hetkellä mm. Reeta & Lumo- yhtyeessä joka kilpaili vuoden 2017 Tanssiorkestereiden SM-kilpailussa. Saranpää on työskennellyt myös ammattiteattereissa ensemble- työntekijänä mm. Kotkan Kaupunginteatterin Sugar-musikaalissa. Lisäksi Saranpää on toiminut Kotka BIG BANDin solistina jo usean vuoden ajan. Vuonna 2015 Saranpää palkittiin Kotka Jazz Ry:n stipendillä tunnustuksena menestyksekkäästä suoriutumisesta Jazz-musiikin saralla. Saranpää on monipuolinen tulkitsija joka laulaa kaikenlaista musiikkia suurella sydämellä.

Konserttipäivät ja -paikat:

Su 20.8 klo 17, Tampere, Tampere-talo

Ma 21.8 klo 19, Hämeenlinna, Verkatehdas

Ti 22.8 klo 19, Lahti, Sibeliustalo

Ke 23.8 klo 19, Helsinki, Finlandia-talo

To 24.8 klo 19, Turku, Logomo

Pe 25.8 klo 19, Heinola, Heinolan kesäteatteri

La 26.8 klo 19, Kuopio, Musiikkikeskus

Liput 22,50 € / 17,50 € (opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, lapset) + palvelumaksu

Lippuja saa varata täältä.