”Niin onnellisesti kävi viime kesänä, että sulhanen ei päässyt sakastissa karkuun ja tärskäytettiin naimisiin” toteaa Terhi Matikainen naurahtaen.

Kappale Sinuun kiinni jäin on häälahja miehelleni. Halusin antaa lahjaksi jotain henkilökohtaista ja mikä kertoisikaan paremmin tunteistani kuin laulu. Aloin myöhemmin esittää laulua myös keikoilla ja se sai paljon positiivista vastakaikua, joten päätin levyttää kappaleesta radioversion. Suloisin palaute on ollut työtoveriltani, joka herkistyi kyyneliin ja totesi että hän 25 avioliittovuoden jälkeen löytää kappaleesta oman parisuhteensa ja sen että vuosien jälkeenkin haluaa käpertyä toisen kainaloon. Terhi kertoo.

Kappaleen on säveltänyt ja sanoittanut Terhi Matikainen ja sovituksesta vastaa Asko Luomala.

Kappaleen voi kuunnella Youtubesta ja Spotifyista. Sinkusta on tehty myös niin kutsuttu ”korttiversio” jonka voi antaa esimerkiksi onnelliselle hääparille muistoksi hääjuhlasta. Korttia voi tilata suoraan Terhi Matikaisen Official facebook-sivulta.

”Kuinka löytää nuo sydämet toisensa, jotka sokeiksi on maailmaan luotuna. Ne kai toisiaan kaiholla kutsuvat, mutta oikeat vain toisiinsa tarttuvat” 

Terhi Matikaisen keikkakalenterin löydätte tästä.