FBI-beat on tehnyt keikkaa ja musiikkia jo pitkään. Usean albumin ja sinkun verran. Nyt julkaistava Pintanaarmuja, on uudenkuuloista FBI-beatia.

Kappaleen on säveltänyt Pasi Ojala ja Antti Kleemola, joka on tehnyt kappaleita jo useille Suomen ykkösartisteille.  Sanoituksesta vastaa Kimmo Ojala ja sovituksesta Miikka Törmälä (FBI-beat), Tommi Seikola ja Toni Nuotio.

FBI-beat viettää 20 v -juhlavuottaan ja siitä syntyi kipinä julkaista uutta musiikkia. Pintanaarmuja on uuden ja freesin kuuloista Fiibbaria, mutta tutulla varmalla soundilla ja otteella” kertoo FBI-beatin Markus Törmälä.

Tanssiorkesteri FBI-beat on nelihenkinen orkesteri, joka on jo vuodesta 1997 asti liikuttanut suomalaista tanssikansaa. Orkesteri sijoittui heti alkutaipaleellaan, vuonna 1998, Suomen Viihdyttäjä –kilpailussa toiseksi. Esikoislevyltään – Tähtihetkiä – julkaistu ensimmäinen single: Jäi susta jälki sydämeen, nousi isoksi hitiksi ja lisäsi orkesterin suosiota entisestään. FBI-beat on monipuolinen orkesteri jolta taittuu perinteisen tanssimusiikin lisäksi myös pop- ja nykyiskelmä. Heidän vahvuutena on ollut kautta linjan ammattimainen ote niin lavoilla kuin studiossakin. FBI-beatin omintakeisen soundin takaa useampi laulaja, vetopasuuna ja jalkiobasso.

FBI-beat keikkailee ahkerasti koko kesän, ja juhlavuoden kruunaa konsertti Huittisissa 25.11.2017.

Pintanaarmuja myös Youtubessa ja Spotifyissa.


PINTANAARMUJA 3.38
FIGRF1700015.MANUS

Sävellys Antti Kleemola, Pasi Ojala

Sanoitus Kimmo Ojala

Sovitus Toni Nuotio, Miikka Törmälä ja Tommi Seikola

Äänitys ja miksaus Toni Nuotio / GRF-Studio

Masterointi Henkka Niemistö / Chartmakers EAST

GRFCD-29