Heinäkuussa 2017 tulee kuluneeksi 10 vuotta, kun Jenna Bågeberg kruunattiin Tangokuningattareksi 2007 Seinäjoen Tangomarkkinoilla. Tätä hienoa etappia juhlistetaan perjantaina 7. heinäkuuta, kun Jennalla on Sä oot mun tangoystäväin -juhlakonsertti yhdessä kuninkaansa Henri Stenrothin kanssa Seinäjoella.

Juhlakonsertin säestyksestä vastaa Petoman-orkesteri ja konsertin kestää noin tunnin. Juhlakonsertti on läpileikkaus molempien laulajien tähänastisesta urasta. Ohjelmiston laulut liikkuvat tangomusiikin tulisesta ja haikeasta tunnelmasta reippaampien lattarisävelmien kautta ikivihreisiin klassikoihin.

Jenna ja Henri eivät ole koskaan aiemmin konsertoineet kahdestaan tällä kokoonpanolla, joten siinäkin mielessä konsertti-illasta tulee ainutlaatuinen!

Jenna Bågeberg:
– Olet lämpimästi tervetullut mukaan konserttiin ja juhlistamaan tätä hienoa merkkipaalua!

JENNA BÅGEBERG & HENRI STENROTH -JUHLAKONSERTTI
pe 7.7.2017 klo 00.00 Seinäjoen Tangomarkkinoilla, Kruunu-ravintolassa Tangokadun kupeessa. (K-18)

Jennan kaikki esiintymiset Tangomarkkinoilla näet tästä.
_______________

Jenna on mukana myös SUOMEN ONNI -musiikki-iloittelussa, jonka ensi-ilta nähdään Seinäjoella

Suomen Onni on räätälöity vauhdikkaan musiikilliseksi aikamatkaksi. Se kertoo kivikaudella syntyneestä Onni Suomisesta, joka tarinassa ajautuu matkustamaan kylmään Pohjolaan. Matkallaan Onni tapaa Väinämöisen, joka laulaa hänet suohon, nousee Venäjän Karhun alta ja rakastuu Suomi-neitoon. Unohtumattomien sattumien sarjassaan Onni tulee vahingossa vaikuttaneeksi koko Suomen historiaan.

Suomen Onnissa pääsee ihastelemaan, kuinka monivivahteinen instrumentti ihmisen ääni voikaan olla. Esiintyjät ovat kuluneiden viikkojen aikana hitsautuneet vahvasti yhteen ja tekemisen meininki on harjoituksissa ollut helposti aistittavissa. Musiikin vaikutusta voi surutta ylistää voimaannuttavaksi.

Tällaisen prokkiksen tekeminen vaatii motivoitunutta ja innostunutta työryhmää ja sitä tällä ryhmällä totisesti on. Suomen Onnissa mukana – Marko Maunuksela (Ilmajoki), Ilkka Vainio (Espoo), Jenna Bågeberg (Jyväskylä), Pasi Vainionperä(Toijala), Jessica Uussaari (Turku), Janus Hanski (Helsinki), Hanna Ojanaho (Turku) ja Ville Immonen (Turku).

Käsikirjoitus ja ohjaus Heikki Paavilainen. Musikaalisen ilotulituksen toteuttaa Jari Puhakan Onnillinen Orkesteri. Lumoavan liikkeen luovat Hanna Ojanaho ja Ville Immonen ja teknisen riemun takaa puolestaan YT Rauta ja Ääni – Hannu Yli-Tuomola ja Otto Toivonen tiimeineen.

SUOMEN ONNI ENSI-ILTA SEINÄJOEN TANGOMARKKINOIDEN AIKAAN

Seinäjoen kaupunginteatteri – Alvar Aallon katu 12
torstaina 6.7. klo 15
perjantaina 7.7. klo 15
lauantaina 8.7. klo 15

Liput 42 e / OP Visa-etu 40 e Tiketti / Tangomarkkinat
Lisätiedot: www.tangomarkkinat.fi/artisti/suomenonni

Marraskuussa Suomen Onni lähtee myös konsertti-saleihin.