Tanssiorkestereiden SM-kilpailu – SMORK on etsinyt monipuolisia ja persoonallisia tanssiorkestereita. Kilpailun tarkoituksena on edistää paritanssikulttuuria, nostaa esiin tanssittavaa elävää musiikkia sekä nostaa tanssiorkestereiden tasoa ja lisätä niiden työtilaisuuksia.

SMORK 2017 Semifinaali

SMORKin välierät käytiin huhti-toukokuussa ja nyt on valittu kuusi orkesteria kilpailun seuraavaan vaiheeseen Semifinaaliin, joka käydään Seinäjoen Tangomarkkinoilla 6.-7.7.2017.

Semifinalistit ovat

– Ilkka Hakala & Sonetti
– Saanko Luvan
– Reeta & Lumo
– Veikko Nieminen
– Onnenkerjäläiset
– Tanssiorkesteri Kaiho

SMORK-tuomaristo valitsee Semifinaalista neljä orkesteria Finaaliin. Tuomaristossa istuvat SuomiViihde-lehden päätoimittaja Jaana Vuorenpää, Finlanders-yhtyeestä tuttu muusikko Jussi Lammela, legendaarinen suomiviihteen luotsaaja ja muusikko Seppo Kulmala, Auran Nuortentalon ohjelmavastaava Ville Mäkelä, Tangokuningas 2015 Aki Samuli sekä Ylläs Soikoon ry:n hallituksen puheenjohtaja Tiina Walin-Jatkola. Kilpailujohtajana toimii Krista Westerlund, Gramofoni Oy.

SMORK 2017 Finaali

SMORK Finaali käydään Seinäjoen Tangomarkkinoilla lauantaina 8.7.2017. Finaaliin valitut orkesterit esittävät 1 x 45 min setin omaa ohjelmistoaan sekä lisäksi säestävät vastavalittua Tangokuningatarta 2017 ja Tangokuningas Kyösti Mäkimattilaa.

Lisätiedot kilpailusta: http://www.tangomarkkinat.fi/kilpailut/smork/
http://www.tangomarkkinat.fi/artisti/smork/