Kesän kynnyksellä Marko Maunuksela julkaisee odotetun, uuden albumin, joka perustuu Tapio Rautavaaran lauluihin. MARKO MAUNUKSELA – #RAUTAVAARA2017 -albumi sisältää vahvaa heittäytymistä ja hulvatonta huumoria. Ilmassa on suuria tunteita, iloja, suruja ja varmasti mielenkiintoisia yllätyksiä!

Albumilla on tartuttu rohkeasti kansan rakastamiin klassikoihin, tuoden ne tähän päivään. Mutta samalla kerralla esille pääsee myös niitä unohdetumpia lauluja. Huhtikuussa esimakuna julkaistiin ROSMARIINI – Je cherche apres Titine.

Lopullisen kipinän albumin teolle antoi kiinnitys Kangasniemen kesäteatteriin, jossa Marko näyttelee ja laulaa Rautavaaran nimiroolin kesällä 2017.

Marko kirjoittaa Rautavaara albumissa:

Sinulle! Levy sisältää suuria tunnetiloja vuoden 2017 otteella. Koko ajan pilke silmäkulmassa, mutta niin tottavie tosissaan!

Rohkeaa tarttumista niin kansan rakastamiin klassikoihin kuin unohdettuihin lauluihin, ja sitä kautta myös ronskiin aikalaishuumoriin ja rouheisiinkin teksteihin. Ketään en halua loukata, kunnioitan vain alkuperäistä. Tapio ”Tapsa” Rautavaaralla kun oli kolikoissaan aina vähintään kaksi puolta. Trubaduuri, näyttelijä, suurien tunteiden ja laulelmien tulkitsija. Toisessa hetkessä hauska ja hersyvä kuplettilaulaja. Kultamitalisti. Monitoimimies. Aviomies.

Kiitos Mika Toivanen! Sulla on käsittämätön taito tarttua näihin ajan patinoimiin lauluihin. Näistä tuli meille kaikille uusia lauluja ja silti näissä lauluissa on olemassa se ”Tapsan henki”. Kiitos kaikesta ohjelmatoimisto Gramofoni! Yhteistyössä on voimaa! Isot kiitokset menee myös Teatteri EStatelle! Sain lopulta kipinän lähteä tekemään tätä albumia, koska te uskoitte minulle kesän 2017 kesäteatterin pääroolin ja Tapio Rautavaaran saappaat.

Suurin kiitos menee kuitenkin sinulle, joka luet juuri tätä tekstiä. Se tarkoittaa sitä, että olet tavalla tai toisella hankkinut tämän albumin käsiisi, edes hetkeksi. Se merkitsee minulle tavattoman paljon!

#markomaunuksela

Albumilla mukana

1. Korttipakka 4’21
2. Kulkuri ja joutsen 3’13
3. Rosmariini 3’10
4. Hawaiji-idylli 3’02
5. Sininen uni 3’44
6. Kulkuriveljeni Jan 5’13
7. Lapin jenkka 3’04
8. Voi yksi päivä olla sata vuotta 3’24
9. Isoisän olkihattu 4’04
10. Wei-hai-wei 2’47
11. Kiinan pelastusarmeijassa 2’33
12. Kulkurin iltatähti 4’23

© Gramofoni Oy / MvM musiikki