Jyväskylässä vietettiin maanantaina 3. huhtikuuta 2017 Rintamaveteraanien Keski-Suomen piirin 50-v. juhlaa. Juhlassa myönnettiin kunniaristejä ja kunniakirjoja arvokkaasta tuesta. Yksi palkituista oli tangokuningatar-laulunopettaja Jenna Bågeberg.

Jenna Bågeberg sai musiikkipedagogin opintonsa päätökseen syksyllä 2015. Opintojen myötä hän sai virallisen pätevyyden pop/jazz-laulunopettajaksi. Opintojen kesto on 4,5 vuotta, mutta Jenna valmistui etuajassa, reilussa neljässä vuodessa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu, palkitsi Jennan stipendillä hänen opinnoistaan mm. seuraavin perustein: ahkera opiskelija, yrittäjähenkinen asenne, erinomainen koulumenestys sekä valmistuminen etuajassa.

Rintamaveteraanit ry:n esityksestä Puolustusministeriltä Jenna sai hienon huomionosoituksen myös 2016, kun Jenna palkittiin Rintamaveteraaniliiton kunniaristillä arvokkaasta tuesta ja myötämielisyydestä sotiemme veteraaneja kohtaan.

– Minua muistettiin vuosi sitten kunniaristillä ja olen jatkanut ilolla työtä sotiemme veteraanien hyväksi. Maanantaina sain kunnian vastaanottaa Vapaussodan Perinneliiton myöntämän Sinisen ristin juhlavassa Keski-Suomen piirin 50-vuotisjuhlassa. Nöyrä kiitos, olen erittäin otettu!, Jenna kertoo.

Vapaussodan Perinneliitto on antanut Sinisen ristin tunnustukseksi osallistumisesta Vapaussodan Perinneliiton toimintaan ja vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön vapaussoturiperinteen hengessä.

Jenna valittiin tangokuningattareksi kymmenen vuotta sitten – 2017 on juhlavuosi

2007 Tangokuningattareksi valittu Jenna viettää tänä vuonna kuningatartaipaleen 10-vuotisjuhlaa. Katso Jennan esiintymiset Seinäjoen Tangomarkkinoilla kesällä 2017: http://www.tangomarkkinat.fi/artisti/jenna-bageberg/