Paikallisradioiden Kuukauden Levy (helmikuu 2017) -äänestyksen on voittanut, viime vuonna 20-vuotisjuhlavuottaan viettänyt vuoden 1996 Tangokuningas, Tomi Markkolan albumi Myyty mies.

Aktiivisti keikkailevan Tomi Markkolan Myyty mies -juhla-albumi ilmestyi monen vuoden levytystauon jälkeen. Markkola on elämänsä laulukunnossa ja albumi on täynnä tarttuvia, oikeita iskelmiä.

Myyty mies -albumia on tehty maan johtavien ammattilaisten kanssa. Tuottajina ja säveltäjinä ovat toimineet Esa Nieminen, Petri Munck ja Pertti Haverinen. Tekstejä ovat tehneet Sana Mustonen, V.P. Lehto, Pekka Eronen, Kari Aalto, Lasse Wikman, Pekka Laaksonen, Petri Munck ja Olli-Pekka Niskanen. Myös levyn muusikot ovat alansa huippuja.

Markkola on ehtinyt uransa aikana olla monessa mukana. Hän on mm. pyörittänyt seitsemän vuotta tanssilavaa ja konsertoinut lankomiehensä Pete Parkkosen kanssa.

Olen erittäin kiitollinen yleisölleni sekä kaikille niille ihmisille, jotka ovat toimineet taustavoimissa näiden 20 vuoden aikana. Homma jatkuu edelleen ja olen intoa täynnä tämän uuden albumin myötä!, Tomi Markkola kertoo.

Tässä musiikkitoimittajien kehuja suosikeilleen:

TOMI MARKKOLA
– Odotettu uutuus ja sympaattisen tangokuninkaan comeback radioaalloille. Paljon soitettavia kappaleita kansan makuun.
Reijo Glad / Radio Sandels
– Tarttuvia melodioita ja puhuttelevia tekstejä. Täysipainoinen kokonaisuus, oikea iskelmälevy, jossa kaikki kohdallaan.
Pentti Teräväinen / Radio Musa

Myyty mies -albumin laulut:

1. Kumpi meistä
2. Marie
3. Myyty mies
4. Herkät, hauraat ja hyvät
5. Näin on hyvä
6. Mitta täyttyy
7. Ei päivää, ei yötä
8. Älä pelkää
9. Mies tunteellinen
10. Me ollaan kuin
11. Puutarhasakset
12. Hyväsydäminen tyttö