Ystävänpäivän uutisia – Helmikuussa 2017 Gramofonin orkesterirosteri saa lisäystä, kun riveihin astuu Saanko Luvan.

Yhtye on uutuusryhmä, jonka kokoonpanossa vaikuttaa solistina Tomi Hentula. Tomi on Myrskylintu yhtyeen perustaja ja mies muistetaan mm. Tangomarkkinat- ja Ponnahdus Pinnalle -laulukilpailuista. Myrskylintuun tulleet kokoonpanomuutokset toivat tullessaan yhteispäätöksellä uuden nimen, Saanko Luvan. Ryhmä tarjoilee ikivihreitä ja tämän päivän suosikkeja.

Yhtyeen rumpalina on, 16 vuoden ammattimuusikkokokemuksella, Sami Nieminen. Sami toimii myös kanttorina ja hallitsee tarvittaessa pianonsoiton. Viihdepianistin roolissa on työskennelty mm. konserttien säestäjänä, jopa suuren sekakuoron johtajana.

Digihaitarissa on Jorma Punta. Viisivuotiaasta asti haitaria soittanut Jorma on soitto- ja teoriatutkintonsa suorittanut Turun seudun musiikkiopistossa. Jorma on niittänyt mainetta enimmäkseen kansanmusiikin saralla, mutta sen lisäksi mies on koko 2000-luvun kuulunut tanssimusiikkia soittavaan yhtyeeseen.

Basistina on, Sibelius-Akatemiassa opiskeleva muusikko, musiikkipedagogi Johannes “Joppe” Haahti. Haahti on aiemmin tullut tutuksi myös Big bandeista jazz-trioihin aina YLEX:n huomioimaan indiepop-yhtyeeseen asti. Johannes taitaa myös sellon soiton ja speciaalia on lisäksi teatterimuusikon työt.

Kitaristina on, musiikkipedagogiksi Jyväskylässä opiskeleva, kitaransoiton opettaja Tapio Lindholm. Tapio on viime vuosina ollut myös suosittu freelance-kitaristi ja toiminut monen Suomen eturivin artistin keikoilla kitaranvarressa. Miehen voi löytää teatterimuusikon töistä, jopa kapellimestarin roolista.

Lindholm ja rumpali Nieminen ovat aikonaan tavanneet jo perustaessaan suosioon noussutta Iskelmäyhtye Bohemiaa, joten Saanko Luvan -yhteistyö on luontevaa jatkoa jo aiemmalle yhteismusisoinnille.