Kun Jorma Uotinen kutsuttiin viime vuonna mukaan Sinitaivas-kiertueelle yhdessä Helena Lindgrenin kanssa syntyi sosiaalisessa mediassa välittömästi keskustelua, miten he liittyvät perinteiseen tangokuninkaallisten konserttiin. Monet kun mieltävät Jorman yhä vahvasti vain tanssijaksi.

Sinitaivaan syntyajatuksena on ollut tuoda lavalle mielenkiintoisia esiintyjiä ja siinä onnistuttiin jälleen; Jorma ja Helena keräsivät runsaasti kiitosta Sinitaivas-kiertueella ja paikalla ollut yleisö oli vakuuttunut – EI HUONO!

Tuttu sanonta onkin seurannut Jormaa ja kaikki muistavat sen viimeistään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta Jorman tuomaroinnin odotettuna tokaisuna. Teemanimellä ”Ei huono – Porista Pariisiin” viedään nyt myös Jorma Uotisen kiehtovaa elämää saleihin suurelle yleisölle. Merkittävän uran taiteen parissa tehnyt Uotinen on pääroolissa draamakonsertissa, jossa tarina kuljettaa Suomesta maailmalle, tunnelmasta toiseen, ilolla ja ironialla unohtamatta elämän traagisia sävyjä.

Draamakonsertissa huokuu taiteilijan intensiivinen läsnäolo. Elämäkerta on koskettava, lämmin ja hauska, sillä Jorma kuljettaa kertomusta taitavasti. Tunnelma on käsinkosketeltavaa, yleisö seuraa jokaista liikettä ja sanaa. Yllätyksellinen ja muuntautumiskykyinen Jorma antaa esityksessä enemmän kuin moni uskaltaa odottaa. Intensiivisyyttä lisää laulaja-näyttelijä Helena Lindgren.

Jorma ja Helena ovat vahvasti näyttämöihmisiä, joiden pelkkä läsnäolo saa kihelmöintiä yleisöön. Draamakonsertissa elämä näyttäytyy mielenkiintoisena aikamatkana, jolla on yleisölle uutta annettavaa. Et siis vielä tiennytkään kaikkea. Unohtumattomassa seikkailussa lauluilla on keskeinen osuus; kuulemme mm. kappaleet La vie en rose, Sulle silmäni annan, Where the wild roses grow, Rakkauden jälkeen, Padam padam, Dance me to the end of love, Mustan kissan kahvila, Ei huono -tango, Olen mikä olen ja monia muita.

Viimeisen silauksen esitykselle antaa Trio Avec – piano, sello ja harmonikka maustavat esityksen täydelliseen huippuunsa.

Miksi tulla katsomaan draamakonserttia -kysymykseen Jorma vastaa naurahtaen:
– No, koska se ei ole huono!

Draamakonsertin käsikirjoituksesta vastaa toimittaja-käsikirjoittaja Taina West ja ohjauksesta taiteellinen johtaja-ohjaaja Maarit Pyökäri.
___

EI HUONO – Porista Pariisiin -kiertue
Näyttämöllä Jorma Uotinen sekä Trio Avec ja Helena Lindgren

PE 10.3. KANKAANPÄÄ, KANKAANPÄÄSALI
Kangasmoisionkatu 1
Ennakko: Liput 33,- (+palvelumaksu)
Ennakko: Kaupungin neuvontapiste / Lippupiste

LA 11.3. HUITTINEN, RYTI-SALI
Risto Rytin katu 70
Ennakko: Liput 33,- (+palvelumaksu) Lippupiste / R-kioski
Liput 33,- (+palvelumaksu) Huittisten Kirjakauppa, Lauttakylänkatu 6
Avoinna ark. 9-17 / la 9-13

KE 15.3. HYVINKÄÄ, HYVINKÄÄSALI
Kauppatori 1
Ennakko: Liput 33,- (+palvelumaksu) Hyvinkääsali / Lippupiste

TO 16.3. KANGASALA, KANGASALA-TALO
Kuohunharjuntie 6
Ennakko: Liput 33,- (+palvelumaksu) Kangasalatalo / Lippupiste

PE 31.3. RAUMA, RAUMA-SALI
Satamakatu 26
Ennakko: Liput 33,- (+palvelumaksu) / Lippupiste

MA 3.4. TURKU, DOMINO-TEATTERI
Humalistonkatu 7 a
Ennakko: Liput 33,- (+palvelumaksu) / Lippupiste

Konsertit klo 19

Järj. Gramofoni Oy
www.gramofoni.fi
_____________________

www.lippu.fi

http://www.r-kioski.fi/palvelut/tapahtumaliput/