Pasi Vainionperä sotilaskuvassa ensimmäinen vasemmalta.

Uuden Päivän syyskausi huipentuu syyskuussa kuvattuun Veden Vangit -musikaaliin. Musiikkia ja tanssia tulvivassa erikoisjaksossa tarina tempaisee Tuijan, Iriksen ja kumppanit uusiin yllättäviin rooleihin tulevaisuuden maailmaan, jossa taistellaan vedestä ja rakkaudesta. Veden Vangit on tuotantona Uuden Päivän historian suurin erikoisjakso, jonka tekemiseen osallistui koko sarjan vakituinen tekijätiimi, useita ulkopuolisia ammattilaisia, tulitaiteilijoita ja kymmeniä avustajia.

Marraskuussa menestyksekkään Rakkauden rikollinen -singlen julkaissut Pasi Vainionperä on mukana avustajana Veden Vangit -musikaalissa. Pasi istuu hyvin esittämäänsä rooliin – miehestä huokuu vahvaa eläytymistä ja kykyä olla läsnä.

Mä oon musikaalissa avustajana, esittämässä yhtä sotilasta, kertoo Pasi Vainionperä.

Luvassa on mielenkiintoinen matka, josta jää huikea visuaalinen muisto. Jännitys halutaan säilyttää loppuun asti, eikä juonesta paljasteta liikaa. Pysy siis sinäkin kanavalla maanantaina! Ja bongaa Pasi!

VEDEN VANGIT -musikaali TV2:ssa
Maanantaina 19.12.2016 klo 20:05

Uusinnat:
Tiistaina 20.12. klo 16.05
Joulupäivänä sunnuntaina 25.12. klo 10
Tapaninpäivänä maanantaina 26.12. klo 11

Ohjaaja Toni Laine – Tuottaja Samu Reijonen

Lue lisää: Marraskuussa Veden Vangit -ennakkonäytös mykisti tekijänsä!