Kuva konserttitreeneistä 7.12.2016 vas. Jessica Uussaari, Heidi Pakarinen, Erika Vikman, Marco Lundberg, Jukka Hallikainen, Aki Samuli ja Teuvo Oinas.

Kuninkaallinen Joulukonsertti -harjoitukset saatiin eilen päätökseen ja tiimi on nyt valmiina aloittamaan konserttikiertueen.

Kuninkaallinen Joulukonsertti starttaa 9. joulukuuta mukanaan hallitsevat tangokuninkaalliset Erika Vikman & Marco Lundberg sekä Aki Samuli (Tangokuningas 2015), Heidi Pakarinen (Tangokuningatar 2013), Jessica Uussaari (The Voice of Finland 2016 -kilpailija), Teuvo Oinas (Tangokuningas 1986) ja kiertuetta isännöivä Jukka Hallikainen (Tangokuningas 2008). Säestyksestä vastaa vahvistettu Karavaani-orkesteri – Sami Hopponen (haitari, koskettimet), Olli Tanttu (kitarat), Lauri Lähteenkorva (basso), Tuomas Martikainen (rummut) ja Jouko Nyqvist (saksofoni, huilu) kapellimestarina toimii Jari Puhakka.

– Tästä konsertista tulee ainutlaatuinen ja erilainen, sillä tämä on melko varmasti ainoa konsertti kautta aikojen, jossa kruunatut tangokuninkaat ja -kuningattaret eivät esitä ensimmäistäkään tangoa! Sen sijaan luvassa on uusia ja perinteisiä joululauluja – upeita versioita amerikkalaisista sävelmistä suuren maailman tyyliin, lupaa Jari Puhakka.

– Eilen oli “joulutörinää” kerrakseen, aivan upea ja onnistunut treenipäivä! Voisi sanoa, että on paketti kunnossa. Musiikki-ilottelua, kauniita lauluja, paljon tunteita, tulkintoja, upeita artisteja ja ihan mieletön Karavaani-orkesteri Jari Puhakan johdolla!, iloitsee Heidi Pakarinen konserttitreenien jälkeen.

Kiertue alkaa Kuopion Musiikkikeskuksesta ja päättyy Lahden Sibeliustaloon.

– Muistin äskettäin, että Lahti on ollut mun asuinkaupunkini juuri 20 vuotta, puolet koko elämästäni! Täällä on tapahtunut näihin vuosiin paljon – olen mm. saanut tuoda Lahteen Tangokuningattaruuden, saanut pulahtaa Vesijärveen, olla muistikummina ja Unicef-lähettiläänä.

Samalla savolaisuuden tunteet jylläävät minussa voimakkaana, koska synnyin Savossa. Elin ne ensimmäiset 20 elinvuottani – lapsuuteni ja nuoruuteni Kuopiossa, Siilinjärvellä ja Jännevirralla. Ihanat sydänmaat, kauniit maisemat, lumoava luonto, lapsuuden kesät, uimarannat ja runsaslumiset talvet, kuvailee Heidi Pakarinen ajatuksiaan kiertueen aloitus- ja lopetuskaupungeista.

KONSERTTIKIERTUE

pe 9.12. Kuopio, Musiikkikeskus
ti 13.12. Pori, Promenadikeskus
ke 14.12. Hämeenlinna, Verkatehdas
to 15.12. Järvenpää, Järvenpää-talo
pe 16.12. Lahti, Sibeliustalo

Konsertit alkavat klo 19.
Liput 44,50
TICKETMASTER (LIPPUPALVELU): Pori, Hämeenlinna
LIPPUPISTE: Kuopio, Järvenpää, Lahti