Terhin säveltämä ja sanoittama joululaulu Eikö enkeitä riitä taivaaseen vie sinut  hieman erilaisiin joulun tunnelmiin.

Jos jouluna joku elämän tärkeistä ihmisistä on poissa, saattaa joulumieli olla kadoksissa. ”Eikö enkeleitä riitä taivaaseen” maalaa kuvan naisesta, joka on menettänyt lapsuuden jouluna äitinsä eikä joulun taika ole enää entisensä. Tarina päättyy kuitenkin onnellisesti.

Halusin tehdä puhuttelevan, mutta toivoa tuovan joululaulun ihmisille, jotka ovat menettäneet tärkeän ihmisen” kappaleen säveltänyt ja sanoittanut Terhi pohtii. ”Toivon, että me kaikki, jotka olemme menettäneet jonkun, saamme voimaa ja iloa muistoista ja sen ymmärtämisestä ettemme ole ikinä yksin”.

Laulu on kuunneltavissa Youtubesta ja piakkoin myös Spotifysta. Laulua voi toivoa myös radioista.

”Eikö enkeitä riitä taivaaseen”

säv.&san. Terhi Matikainen

sov. Antti Lipponen & Mirka Dojan

tuotanto: Musiikkifarmi Oy