Hallitseva Tangokuningatar Erika Vikman valloitti marraskuussa yleisön Sinitaivas-kiertueella. Erika tunnustaa rakastavansa tanssimusiikkia ja haluaa herättää nuorten kiinnostusta mm. tangoon. Sinitaivaan konserttilavoilla kuningatar sai tuoda esiin omaa linjaansa, jota väritti vahvan energiset otteet tulkintaan ja yllätykselliset asuvalinnat. Joulukuussa konserttitalot kutsuvat kuningatarta Kuninkaallinen Joulukonsertti -teemalla.

– On hienoa, että minulle on suotu mahdollisuus olla osana perinteikästä Kuninkaallinen joulukonsertti -kiertuetta. Mukava saada jakaa joulutunnelmaa konsertin muiden artistien kanssa ja tehdä hieno, jouluntäyteinen ilta yleisölle. Odotan kiertueelta hyviä yhteisiä hetkiä ja vuorovaikutusta mitä parhaimman jouluyleisön, teidän kanssa. Ilta ja sen taika kuuluu jokaiselle – kuten joulukin!, iloitsee Erika Vikman.

Kesällä valitulla kuningattarella on ollut kiireinen loppuvuosi – mitä merkitsee joulu kaiken kiireen keskellä?

– Minulle joulu merkitsee rauhaa ja yhdessäoloa läheisten ihmisten kanssa, johon ei ole kuningatarkiireiltä ollut juurikaan aikaa tänä syksynä. Eli tänä vuonna joulun merkitys korostuu erityisesti, kun tapaan perhettä ja sukulaisia ilman kiirettä – vihdoinkin.

Mikä on tangokuningattaren rakkain joululaulu?

– Musiikki on kuulunut aina vahvasti omaan jouluuni. Muistan lapsuudesta, että joulupukin lisäksi kyläilemässä kävi haitaria soittava tonttu! Se oli mahtavaa ja jännittävää. Minulla on hurjasti joululaulusuosikkeja, etenkin kotimaiset kauniit joululauluklassikot. Tänä vuonna tulen esittämään kuitenkin Jari Puhakan orkesterin säestyksellä jotain vähän erilaista. Tule mukaan aistimaan joulua ja iloitsemaan siitä meidän kanssamme!

Lisätiedot kiertueesta tästä.