Pasi Vainionperä
– Uusi single Rakkauden rikollinen julkaistaan 18.11.2016

Pasi Vainionperä on siirtynyt ohjelmatoimisto Gramofonin myyntiin.

– Syksyn aikana oli aika hakea uusia tuulia keikkamyyntiin ja Gramofoni tuntui samantien luonnolliselta vaihtoehdolta. Heti alusta asti on käynyt selväksi Gramofonin muusikkokeskeinen ajattelutapa, täällä ymmärretään, mitä keikkaelämä oikeasti on. Suuntaviivoja on jo yhdessä vedetty ja herkullisia suunnitelmia tehty, joten odotan innolla, mitä kaikkea tulevaisuus tuokaan tullessaan tämän porukan kanssa, kommentoi Pasi.

Marraskuussa Pasilta julkaistaan uusi single Rakkauden rikollinen. Nimensä mukaisesti kappaleessa ollaan isojen asioiden äärellä:

– Laulun tarina kertoo siitä kun ihminen havahtuu omiin tehtyihin virheisiinsä, jotka ovat johtaneet tilanteeseen, ettei elämässä olekaan sitä todellista ja aitoa rakkautta. On vain kertakäyttörakkautta ja hetken huumaa, joka ei pidemmän päälle riitä. Sydän kuitenkin pohjimmiltaan kaipaa toista sydäntä lähelleen, tunnelmoi Pasi Vainionperä uutta singleään.

Uusi single on suuri askel Vainionperän uralla, koska ensimmäistä kertaa julkaistaan musiikkia, joka on syntynyt hänen omasta kynästään. Sanoitus on täysin miehen käsialaa ja sävellystyöhön ovat osallistuneet Vainionperän lisäksi hänen taustayhtyeensä pitkäaikainen kitaristi Vesa Urpanen sekä eurodanceyhtye Choralen johtohahmo Markus Ahola.

Vaikka teksti on pohdiskeleva, single rullaa nykyaikaisella ja reippaalla poljennolla eteenpäin. Singlen on tuottanut Christian, jonka viimeaikaisiin tuotantoihin kuuluvat mm. Pate Mustajärvi, Irina sekä tietenkin miehen oma yhtye Lovex.

Mielenkiintoisen lisän kokonaisuuteen tuo se, että Vainionperä ja tuottaja Christian ovat kouluaikaisia ystäviä, jotka ovat jo nuoruudessaan tehneet yhdessä musiikkia. Kaksikon musiikilliset urat ovat kuitenkin vieneet tyylillisesti eri suuntiin mutta nyt on koittanut aika lyödä taas hynttyyt yhteen ja lopputulos on tässä.

– Pasin kanssa homma jatkui studiossa heti siitä mihin se aikoinaan jäi. Löysimme heti yhteisen sävelen työskentelyyn ja kulma biisin tuotantoon löytyi helposti. Rakkauden rikollinen -single on modernin ja ison soundin omaava kappale, joka edustaa erittäin vahvasti tätä päivää ja tuo esiin myös uuden puolen itse artistista, kertoo singlen tuottaja Christian.

Monipuolisena laulajana ja heittäytyvänä esiintyjänä tunnettu Pasi Vainionperä tuli tutuksi vuonna 2009 järjestetyn Iskelmäartisti-kisan voitosta. Sitä seurasi mm. esikoislevy, joka piti sisällään runsaasti radiosoittoa saaneet hitit Rakkaudessa suuria, Hetki kaunis sekä Ole totta.

Rakkauden rikollinen
Säv. Pasi Vainionperä, Vesa Urpanen ja Markus Ahola
San. Pasi Vainionperä
Sov. Christian
Tuottaja: Christian

http://www.facebook.com/pasivainionpera
http://www.pasivainionpera.fi