Kuvamuisto kesältä 2015 – Aki Samuli muutama päivä tangokuninkaaksi 2015 valinnan jälkeen. (Kuva: Titta Holanne)

Tampere-talo täyttyy helmikuussa 2017 parhaiden kotimaisten artistien esittämästä musiikista, kun Iskelmä Gaala kokoaa jälleen vuoden kovimmat artistit yhteen Tampere-talon Isoon saliin. Perjantaina 17. helmikuuta 2017 järjestettävässä gaalassa esiintyy mm. viime vuoden tangokuningas, parhaillaan Sinitaivas-konserttikiertueen matkassa kiertävä, Aki Samuli.

Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden 2016 nais- ja miesartisti, albumi, tulokas, viihdyttäjä, yhtye ja vuoden iskelmä. Palkinnot perustuvat Iskelmän nettisivuilla järjestettävään äänestykseen, joka käynnistyy 9. tammikuuta 2017.

Gaalan lipunmyynti käynnistyi 1. marraskuuta vauhdikkaasti.

– Tapahtuman suosiosta kertoo paljon se, että suuri osa lipuista myytin jo ennen kuin gaala-artisteja oli edes julkistettu, kertoo Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Lisätiedot tästä.