Vuoden 2013 tangokuningattarelta Heidi Pakariselta ilmestyi tänään soittoon uusi sinkku – Sydämeltä salaa.

– Sydämeltä salaa on hieno, koskettava ja herkkä laulu, jonka takana on suomalainen upea musiikkimestari Esa Nieminen, sävelen ja tarinan tähän lauluun on luonut Päivi Jalo. Laulu löytyi useiden laulujen joukosta elämänmakuisen tarinan kautta. Niin monta kysymystä, niin monta ajatusta, joita elämän varrella tulee meille jokaiselle. Niemisen Esan sovitus on huolella ja tämän päivän makuun tehty, pidän tästä kaikkinensa valtavasti!, hehkuttaa Heidi Pakarinen.

SYDÄMELTÄ SALAA – Spotify

Säv. Esa Nieminen – San. Päivi Jalo – Sov. Esa Nieminen
Sony Music Finland

Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertue 2016

Heidi valmistautuu joulukonserttikiertueeseen. Joulukuun 9. päivä alkaa Kuopiosta Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertue, jossa Heidi on mukana.

– Joulunaikaa odotan aina innolla ja tämän vuoden joulunaikaa erityisen innolla, kun saan olla ensimmäistä kertaa mukana koko upealla Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueella! Viime vuonna olin mukana yhdessä Kuninkaallisessa Joulukonsertissa, joka oli täynnä hienoa jouluista tunnelmaa – sieltä iloisesti hersyvästä rauhaisan koskettavaan. Sitähän joulu on, iloa ja riemua, mutta myös hiljentymistä ja rauhoittumista juhlaan. Tänä vuonna olen kovin onnellinen siitäkin, että saan olla kiertueella loistavien laulajien kanssa ja sen lisäksi vielä loistavien muusikoiden kanssa! Kuninkaallisen Joulukonsertin musiikista vastaa Jari Puhakka ja mun Karavaani-orkesterini! Ihan mahtavaa, että pojatkin ovat mukana konsertoimassa, heiltä kun sekin käy.

Työntäyteinen loppuvuosi on onnea, olen siitä kovin kiitollinen, että saan edelleen tehdä työtä, jota rakastan. Joulunaikaan haluan kuitenkin rauhoittua, viettää aikaa rakkaimpien kanssa, nauttia yhteisistä hetkistä, lämmöstä, läheisyydestä ja rakkaudesta.

Ja kun loppuvuosi on niin kiireinen, aion kyllä ottaa joulukoristeet esiin jo hyvissä ajoin! Olen jouluihminen, ja mikä olikin hassua, lokakuun puolessavälin minulla oli jo hyvin vahva joulufiilis aamulla herätessäni. Samana päivänä kapellimestari Jari Puhakka soittikin ja kertoi lähettäneensä musiikkipostia sähköpostiin tulevaa konserttikiertuetta varten. Sitä se mun aamuinen tunne tiesi!

Toivon kaikille ihmisille hyvää, onnellista tunnetta, ihanaa joulunalusaikaa ja kauniita uusia muistoja tulevasta joulusta.
Toivon näkeväni Teidät Kuninkaallisella Joulukonserttikiertueella joulukuussa, sehän starttaa ihastuttavasta Kuopiosta.
Lämpimästi tervetuloa joulun tunnelmaan, ottamaan itselle ja ystävälle yhteistä aikaa meidän kanssa upean konsertin muodossa! Musiikki on yhteinen voima, musiikki on tunteita ja rakkautta, siispä nauttikaamme siitä yhdessä.

Lisätiedot Kuninkaallinen Joulukonsertti -kiertueesta tästä.