Finlanders valmistautuu jouluun – tänään on julkaisussa sinkkulohkaisu Ave Maria yhtyeen tulevalta joululevyltä. Kaunis ja herkkä Ave Maria on kuunneltavissa Youtubessa. (Viikolla 45 Spotify).

AVE MARIA
Finlanders Productions Oy

Säv. Franz Schubert
Suom. san. Vexi Salmi
Orkesterisovitus: Pasi T. Ketola
Laulusovitus: Aarne Hartelin
Miksaus: Joona Lukala

Kuvaus, leikkaus, editointi: Brandon Laine
Ohjaus, tuotanto: Finlanders & Brandon Laine

Yhteistyökumppanit: Viking Line Oy ja Gramofoni Oy
Erityiskiitos: Viking M/S Mariella

Kokonainen joululevy julkaistaan marraskuun lopulla.

Ave Maria kuullaan myös Iloisessa Joulukonsertissa. Kiertue alkaa 25. marraskuuta. Katso paikkakunnat ohjelmatoimisto Gramofonin sivuilta.

Iloinen Joulukonsertti -kiertue 2016

Perinteisellä kuivanmaanristeilyllä on taas luvassa otsaryppyjen silityspalvelua, hymykuoppien syvennyshoitoa ja tietenkin täyslaidallinen jouluista musiikkia. Kansipaikoilla ovat mukana myös Santaset, Näsä, Paavo ja Tienaa -pojat, sekä parvi ei niin pieniä joutsenia.

– Olemme pyrkineet rakentamaan ohjelmistomme niin, että jokainen läsnäolija saisi ammennettua sieltä jotain mukavaa arjen kiireisiin. Musiikin lisäksi mainio käsikirjoittajamme Jussi Tuominen (Reinikaisen ja Tankki täyteen tv-sarjojen isä-hahmo) on loihtinut mukavia sketsejä musiikin lomaan. Ainoa työryhmämme naispuolinen jäsen on rakas ohjaajamme Tiina Brännäre, joka on saanut meille niin vaikeat tanssiaskeleet näyttämään Bolshoin baletilta, kertoo Risto ”Purtsi” Purhonen 7 Seinähullusta veljeksestä.

Iloisia joulutunnelmia teille välittää Jussi Lammela, Aarne Hartelin, Kari Lehtomäki, Lasse Paasikko, Timo Pelander, Pasi Ketola, Risto Purhonen, Raimo Smedberg, Seppo Korjus, Reijo Ylinen ja Arto Hyötyläinen.